Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Uncategorised
vouzasΠροφητικός ο στίχος του Γ. Ρίτσου για πολλά από εκείνα που ακολούθησαν από τότε στη χώρα, σε διάφορα επίπεδα και τομείς, μεταξύ αυτών και πρωτίστως μάλιστα στην πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση.
Όλο και πληθαίνουν λοιπόν τα τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις αλλά και η έκφραση «διάθεσης» από πολλούς, που μιλούν μετά βεβαιότητας μάλιστα, για την επίτευξη της συμφωνίας μας, με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, για την κοινή μας κάθοδο και διεκδίκηση της ψήφου των δημοτών στο Δ. Ζίτσας.
Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή και για να αποφύγουμε παρερμηνείες, οφείλουμε να πούμε πως συζητήσεις έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται και στο άμεσο μέλλον. Ο στόχος μπορεί να φαίνεται κοινός για όλους, η αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου, όμως πολλές φορές διαπιστώνονται διαφορετικές επιδιώξεις και στοχεύσεις.
Το βέβαιο είναι πως η αναγκαιότητα για την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη.
Σε ότι όμως αφορά στην «Συμμαχία Πολιτών», οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όπως έγινε από την ημέρα ίδρυσης της παράταξής μας, έτσι και τώρα, οι αποφάσεις θα ληφθούν συλλογικά, χωρίς κανένα μέλος της, να μείνει εκτός της διαδικασίας, χωρίς να εκφράσει την άποψή του.
Με αυτόν τον τρόπο κινηθήκαμε όλα τα προηγούμενα, πολύ δυσκολότερα από τα σημερινά, χρόνια, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σκέψη θα κινηθούμε και τώρα.
Όσα προτείναμε, με βάση το επιστημονικά καταρτισμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά μας στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις παραμένουν επίκαιρα, δυστυχώς.
Παρόλο που στο Δημ. Συμβούλιο αναλάβαμε την ευθύνη να αναδείξουμε και να «σηκώσουμε» το βάρος και την ευθύνη για κορυφαία θέματα για το Δ. Ζίτσας, αντιμετωπίσαμε ένα πρωτοφανές εμπάργκο από το σύνολο σχεδόν των τοπικών ΜΜΕ.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, αυτές που μας καταξίωσαν στη συνείδηση των δημοτών και των κατοίκων
του Δ. Ζίτσας.
Όσοι παρέμειναν όρθιοι και δεν αναζήτησαν ψίχουλα εξουσίας από τους κρατούντες, θα κληθούν να συναποφασίσουν για το μέλλον της παράταξής μας.
Όσοι αναζήτησαν πολιτικές μεταγραφές, το βέβαιο είναι, πως δε μπορούμε να τους εκπροσωπήσουμε.
Ας μη προτρέχει λοιπόν κανείς, να ερμηνεύσει τις προθέσεις μας, τουλάχιστον πριν η παράταξη αποφασίσει συλλογικά.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr