Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Νοέμβριος 2015
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
hellasΈγραφα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν είμαι Γάλλος ούτε Αμερικανός, αλλά μόνο Έλληνας. Και για να προλάβω τους δήθεν αριστερούς που θα με πουν φασίστα εξηγώ...
Λυπάμαι πολύ για τα αθώα θύματα και συμπάσχω με τις οικογένειές τους. Απεχθάνομαι τους τρομοκράτες, εξοργίζομαι από τις φρικαλεότητές τους. Το ίδιο εξοργίζομαι με την υποκρισία των "πολιτισμένων" χωρών, που ενεργώντας τυχοδιωκτικά εξέθρεψαν το αδηφάγο τέρας του ισλαμισμού. Αυτές οι χώρες δεν ήταν ποτέ κοντά στην Ελλάδα.
Επέτρεψαν την εισβολή στην Κύπρο και την διάπραξη αγριοτήτων, νωρίτερα τους διωγμούς στην Πόλη και στη Σμύρνη, πιο παλιά την γενοκτονία των Ελλήνων στον Πόντο και Μικρά Ασία .
Έμειναν απαθείς θεατές των σφαγών εκατομμυρίων και δεν έκαναν τίποτα για να τις αποτρέψουν. Δεν "φόρεσε" κανένας τους την Ελληνική Σημαία και ούτε πένθησαν μαζί μας. Εδώ και έξι χρόνια οι Έλληνες ζούμε μια φοβερή οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.
Πέντε χιλιάδες αυτοκτόνησαν,1.5 εκατ. έμειναν άνεργοι, 400.000 οικογένειες δεν έχουν ούτε ένα εργαζόμενο μέλος, 300.000 παιδιά πεινούν και λιποθυμούν, 200.000 κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, 250.000 επαγγελματίες έβαλαν λουκέτο, οι τράπεζες έκλεισαν και έπεται εφιαλτική συνέχεια!
Δεν έβαλαν στην εικόνα τους την Ελληνική Σημαία και ούτε μας συμπαραστέκονται. Αντίθετα μας εκβιάζουν κυνικά, ανελέητα σαν να μας μισούν και θέλουν να μας ξεκάνουν! Μέχρι τώρα πίεζαν την Ελλάδα να δέχεται τις εκατοντάδες χιλιάδες των προσφύγων, που πνίγονται στο Αιγαίο μαζί με τα παιδάκια τους, αλλά δεν θρήνησαν Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι, ούτε για το μακελειό στη Συρία, στη Βηρυτό, στην Παλαιστίνη, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη κλπ.
Είμαι λοιπόν μόνο Έλληνας και χαρακτηρίστε με όπως θέλετε, αλλά διερωτώμαι τι θα γίνει με την συνεχιζόμενη και ανεξέλεγκτη άφιξη προσφύγων με τη ανοχή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εθελοτυφλεί για τους κινδύνους που θα βρούμε μπροστά μας.
Κανείς λοιπόν δεν θρηνεί για μας και ούτε πρόκειται.Παρά ταύτα συμπάσχουμε, συμμετέχουμε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, αλλά είμαστε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Όσο μας το επιτρέπουν ακόμη....
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr