Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Οκτώβριος 2015
mpegas"Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν" μας απάντησε στο FB o δήμαρχος κ.Θωμάς Μπέγκας, σχετικώς μευην υπεξαίρεση απο τα ταμεία του Δήμου 1,5 εκ ευρώ, υβρίζοντάς μας ως... μίζερους και στενόμυαλους!
Η υπεξαίρεση έγινε επι δημαρχίας Φιλίππα Φιλιου, του οποίου συνεργάτης ήταν ο κ. Μπεγκας και η προκλητική δήλωσή του γεννά πολλά ερωτηματικά. Πως ειναι δυνατόν ο δήμαρχος να διαγράφει την εγκληματική πράξη μαζί και το 1,5 εκ που ειναι χρήματα των δημοτών και που θα έπρεπε να απαιτήσει την επιστροφή μαζί και την ταχεία απονομή Δικαιοσύνης - που στην περίπτωση καθυστερεί περιέργως πολύ; Ο κ. Μπέγκας θα έπρεπε να ενδιαφέρεται και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι στενοί του συνεργάτες ειναι κατηγορούμενοι για αυτή την υπόθεση!
Όμως ο δήμαρχος φαίνεται να έχει επιλεκτική μνήμη. Δεν ενδιαφέρεται, λέει, για τα του παρελθόντος που αφορούν την παράταξή του, αλλά σε ο,τι αφορά εκείνη της οποίας ηγείται ο κ.Γκόντας επιμένει σε ατελέσφορους ελέγχους και διώξεις, ηλίθιας ρεβανσιστικής έμπνευσης Φιλιου -Τσουμάνη-με τον κ. Γκόντα με τους συνεργάτες του να απαλλάσσονται των κατηγοριών απο την Δικαιοσύνη.
Την υπεξαίρεση όμως την κάνει "γαργάρα", όπως και το διπλό φονικό στον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος ίσως για οικονομικά θέματα. Αυτό ειναι το νέο ήθος και ύφος της αν επαρκούς διοίκησης Μπεγκα, που εξαντλείται στην διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, ξοδεύοντας περί τις 230.000 ευρώ προς το παρόν σε ταξίδια ανα την Ελλάδα και το εξωτερικό.                                    

ΚΩΣΤΑΣ Δ ΚΑΛΤΣΗΣ
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr