Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αύγουστος 2016
Απειλούν όσους συνεργάζονται μαζί μας
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
againstΠρωτοφανές! Οι ανά την υφήλιο Εβραίοι συνασπίστηκαν εναντίον μας, κηρύσσοντάς μας ανοιχτό πόλεμο, απειλώντας όσους διαφημίζονται stotapsi.gr και στα άλλα Μέσα Ενημέρωσης, που συνδέονται με αυτό!
Η αθλιότητα έφτασε στο σημείο να τους καλούν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους, αποκαλώντας μας ρατσιστές και αμφισβητίες του Ολοκαυτώματος, όταν αυτό ποτέ δεν συνέβη!
Αιτία τρία άρθρα μας που δημοσιεύτηκαν στον "Πρωινό Λόγο" και στο www.stotapsi.gr στις 3/8,12/8, και 19/8/16, σχετικώς με την βιομηχανοποίηση προς όφελός τους του Ολοκαυτώματος, τις κτηνωδίες τους σε βάρος των Παλαιστινίων και την απαίτησή τους να υποκλίνονται οι πάντες μπροστά τους!
Μετά λοιπόν τις χυδαίες υβριστικές επιθέσεις εναντίον μας, απειλούν όσους συνεργάζονται μαζί μας μέσω e-mail, για να αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο και οι γκαγκστερικές τους μέθοδοι τις οποίες μετέρχονται ως αδίστακτοι τυχοδιώκτες και εκβιαστές.
Για να δείτε πως δρουν, παραθέτουμε το κατάπτυστο μήνυμα που αποστέλλουν και τους παραδίδουμε στην κρίση σας.
«H ελευθερία της έκφρασης είναι ένα απαραβίαστο δικαίωμα. Αλλά ο σεβασμός στην δυνατότητα να εκφράζει κανείς την άποψη του, δεν ταυτίζεται με την υοθεσία αυτών των απόψεων. Για αυτό το λόγο βρίσκω απαράδεκτη την επιλογή σας να χρηματοδοτείτε μέσω της διαφήμισης, κειμένων που εκφράζουν βαθύτατα ρατσιστικές απόψεις που προάγουν το μίσος ενάντια στους Εβραίους και την σχετικοποίηση του Ολοκαυτωματος. Θα ήθελα να σας ζητήσω να ξανασκεφτείτε το κατά πόσο αυτό είναι συμβατό με τις αξίες της επιχείρησης σας και ανάλογα να επιλέξετε. Μετά τιμής»

Άραγε ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και ο αναγνωρισμένος καθηγητής Ιατρικής κ. Μωυσής Ελισάφ συμφωνούν με αυτές τις φασιστικού τύπου ενέργειες;

<div class="gkblock-8">37 χρόνια μετά και επίκαιρο όσο ποτέ...</div>

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr