Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Δεκέμβριος 2016
Γράφει η Νανά Ζαφειροπούλου
aerodromio ioanninonΑστείο, ανέκδοτο, τραγική ειρωνεία και φανερή αθλιότητα αναδείχτηκαν, για ακόμα μία φορά, χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Αθήνα - Ιωάννινα, 2 ώρες και 25 λεπτά... λόγω ομίχλης!
Αξιότιμοι κ.κ. του Επιμελητηρίου, του Δήμου, της Περιφέρειας, μπορείτε να δώσετε απαντήσεις στον κόσμο, στους συνεπιβάτες μου που ήταν οργισμένοι, καθώς και στο πλήρωμα του αεροσκάφους που είχα την ευκαιρία να συζητήσω, για ποιο λόγο εν έτη 2016-17, με τόσο ψηλό προϋπολογισμό, δεν λειτουργεί σωστά το αεροδρόμιο της πόλης; Ξεκάθαρες κουβέντες... μεγάλο το φαγοπότι φαντάζομαι... και δυστυχώς το λένε όλοι! Δε νιώθετε, ντροπή; Αλήθεια, πώς φαντάζεστε πως θα πάει μπροστά αυτή η πόλη; Με γλέντια, τύπου "κλαρίνα στο πανηπειρωτικό" ως ένδειξη διαμαρτυρίας ή με πολιτιστικές εκδηλώσεις που σαφώς πρέπει να υπάρχουν μα οφείλω να τονίσω πως... έχετε κάνει λάθος επιλογή στο θέμα των προτεραιοτήτων!
Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα... οι αρμόδιοι, ξέρουν τι λέω! Οι φοιτητές και οι οικογένειές τους΄κρατούν ζωντανή αυτήν την πόλη... ή κάνω λάθος; Δείξτε επιτέλους σεβασμό και μην τον απαιτείτε λόγω της "καρέκλας"... Αλίμονο από τον άνθρωπο που δε μπορεί να κοιμηθεί με ήσυχη συνείδηση.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr