Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Νοέμβριος 2016
*Με τα δικά μας χρήματα στηρίζουν μια Α.Ε!
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
fekΈχει ξεσαλώσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνης και σε αυτό συμβάλλει, πέραν του θράσους που τον διακρίνει και η απουσία αντιπολίτευσης.
Η περιφρόνηση που δείχνει προς την νομιμότητα, για την οποία δήθεν κόπτεται, δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει αυτό, αλλά έχει παρασύρει και τον δήμαρχο Μετσόβου κ. Κώστα Τζαφέα , σε μια σειρά παρανόμων αποφάσεων, οι οποίες θα τους οδηγήσουν αυτή την φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Χωρίς αιδώ και χωρίς φειδώ εγκρίνουν την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Μετσόβου, του χιονοδρομικού κέντρου Μετσόβου, για εργασίες και προμήθειες υλικών και μηχανημάτων και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με απ ευθείας ανάθεση!
Metsovo 1Έχουμε στα χέρια μας πλήθος τέτοιων αποφάσεων και είναι φως - φανάρι ότι πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία, δεδομένου ότι το χιονοδρομικό κέντρο είναι Ανώνυμη Εταιρεία, άρα μια επιχείρηση με μετόχους, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Καχριμάνης- Τζαφέας, με όλο το σόι τους!
Πως λοιπόν, αποφασίζουν την έγκριση χρηματικών ποσών πολλών χιλιάδων ευρώ για μια Α.Ε, της οποίας μάλιστα είναι μέτοχοι.
Την ίδια απορία εξέφρασε και ο Μετσοβίτης κ. Θεόδωρος Δασούλας σε έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που με την σειρά της ζητά εξηγήσεις για το σκάνδαλο, για το οποίο θα έπρεπε ήδη να υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής.
Metsovo 2Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και του παγοδρομίου Μετσόβου, το οποίο έχει ενοικιαστεί σε ιδιώτη, που θα πει και για τις δύο περιπτώσεις, ότι πάει η διαπλοκή σύννεφο, όπως άλλωστε και με τις εκατοντάδες απ' ευθείας αναθέσεις - κατατμήσεις έργων από τον κ. Καχριμάνη.
Μετά ταύτα το ερώτημα είναι αν θα πιάσει κάποιος πρώτα τον κ. Καχριμάνη και μετά τον κ. Τζαφέα, από τον... σβέρκο και να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν, διότι πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και καταπατήσει κάθε νόμο.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr