Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Με την ανοχή του Δήμου, Όμιλος βγάζει χρήματα και... επιδοτείται με 22 χιλ. ευρώ
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tennis PirsinellaΔυστυχώς δεν φαίνεται να συνετίζεται κανείς εκ της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων, ούτε καν ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας που πριν απο λίγες ημέρες καταδικάστηκε με συνεργάτες του για την απευθείας ανάθεση της πλατείας Μαβίλη σε επιχειρηματία λούνα πάρκ.
Η ιστορία μάλλον επαναλαμβάνεται, αφού ο Δήμος επιτρέπει την χρήση των γηπέδων αντισφαίρισης από τον ομώνυμο Όμιλο, παρά το γεγονός ότι έληξε η σύμβαση μίσθωσής τους εδώ και δύο- τρία χρόνια- κάτι που θεωρείται πια μίσθωση... αορίστου χρόνου και μάλιστα με το συμβολικό ποσό των 1500 ευρώ ετησίως.
Όπως καταγγέλλεται, καίτοι ζητήθηκε, ο Δήμος δεν προχωρά σε προκήρυξη για να υπάρξει καλύτερη και συμφερότερη γιά το κληροδότημα Πυρσινέλλα προσφορά, έστω και μέρους των αθλητικών χώρων.
Σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά εδώ και χρόνια, ασκείται εκεί μια άκρως επικερδής δραστηριότητα, με φαινόμενα μάλιστα φοροδιαφυγής, αλλά και το έκνομο, ο Όμιλος Αντισφαίρισης να έχει "επινοικιάσει" το κυλικείο - με 60 καθίσματα εντός της κλειστής αίθουσας και άλλα τόσα στον εξωτερικό χώρο!
Δεν είναι όμως μόνο αυτά: ο Δήμος χρηματοδότησε με 22.000 ευρώ τον Όμιλο Αντισφαίρισης, για να... βελτιώσει τους αθλητικούς χώρους, απόφαση που προκαλεί πολλές αντιδράσεις, δεδομένου ότι πρόκειται για μια δραστηριότητα από την οποία αποκομίζονται κέρδη από τον διαχειριστή Όμιλο!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr