Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
karanikasΕΧΕΙ και χειρότερα! Το λέω για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι "πατώσαμε". Έχουμε να δούμε πολλά και ακόμη περισσότερα να περάσουμε. Η μάστιγα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αν το προτιμάτε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι, χωρίς κι άλλες συνέπειες. Έχουν συμφωνηθεί και αποφασιστεί αυτά και ας αρνούμαστε να το αποδεχτούμε!
ΔΕΝ έχει σημασία που οι πολίτες, προς το παρόν, δεν αντιδρούν. Έχουν παραλύσει και αυτό ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, το ερμηνεύει ως απόδειξη... χαράς και ενθουσιασμό, για την πολιτική που εφαρμόζει! Δηλαδή, τα capital controls, οι δυσβάσταχτοι φόροι, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και η ανεργία, δημιουργούν κατάσταση... ευδαιμονίας!
ΟΜΩΣ δύο χρόνια μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχηματισμό κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου, αντί σκισίματος των μνημονίων, αυτά υπογράφονται το ένα μετά το άλλο, με το... "χαμόγελο στα χείλη". Ασφαλώς και θα υπογράψουν κι άλλα, με επαχθέστερα μέτρα, που θα καθιστούν την χώρα μας όμηρο των δανειστών για πολλές δεκαετίες ακόμη.
ΝΑ τα υπογράψουν! Θέλουν δε θέλουν, θα το κάνουν! Κυρίως για να μείνουν στην εξουσία όσο περισσότερο μπορέσουν. Αν, για οποιοδήποτε λόγο "πέσουν" τώρα, αυτή την εξουσία της Αριστεράς της αθλιότητας, θα την υποστούμε, ενδεχομένως, πάλι στο μέλλον. Αν "πέσουν", θα παριστάνουν τους ήρωες και θα διεκδικούν το φωτοστέφανο του "μάρτυρος".
ΓΙΑ αυτό, δεν χρειάζονται εκλογές τώρα, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης. Να εξαντλήσουν την τετραετία, να πιούν το ποτήρι του εξευτελισμού μέχρι τέλος- μαζί με τον γελοίο κ. Καμμένο. Δεν πειράζει αν μας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμη αυτοί οι "τζερεμέδες". Ούτε αν ασχημονήσουν κι άλλο, όπως κάνουν αφότου καβάλησαν το καλάμι της εξουσίας. Είναι εθνική ανάγκη να διασυρθεί η νεοΣταλινική ΑριστεροΑκροδεξιά, οριστικώς και αμετακλήτως!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη λύση! Επιβάλλεται να ανεχτούμε τους... "Καρανίκες"! Αυτούς που καμώνονται τους σπουδαίους και σωτήρες! Και τον Καμμένο και όλα τα πολιτικά σούργελα, που βάλθηκαν, άλλοι να αποδεχτούμε τον ηθικό ξεπεσμό, την gay συμπεριφορά, την αλλαγή φύλου κι άλλοι να συμφιλιωθούμε με την ιδέα, ότι οι λαθρομετανάστες έχουν προτεραιότητα στην ζωή!
ΝΑΙ, να βρίσουν όσο θέλουν οι ισλαμολάγνοι! Η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"! Που θα πει ότι πρέπει να δούμε πως θα ζήσουν πρώτα οι Έλληνες. Να πάρουν κι αυτοί 400 ευρώ ο καθένας που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Να τους δοθεί στέγη, περίθαλψη, εκπαίδευση, τροφή! Ακριβώς όπως γίνεται με τους λαθρομετανάστες! Άλλωστε και το Σύνταγμά μας κάτι λέει για ισονομία και ισοπολιτεία!
ΔΕΝ πρέπει να βιάζεται, λοιπόν, η Ν.Δ. Δεν πειράζει αν (ξανά) γίνει εξουσία λίγο αργότερα. Να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας πρώτα όσα συμφώνησε και υπέγραψε- κι αυτά που θα υπογράψει. Να δούμε, πως θα δικαιολογήσει και το νέο πισωγύρισμα. Να δούμε πως θα αντιμετωπίσει τότε τους εξαθλιωμένους Έλληνες. Ναι, αυτούς που τους βλέπει (;) γελαστούς και ευτυχισμένους (που όμως ήθελαν να δοκιμάσουν το ..." πρώτη φορά Αριστερά")!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr