Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
deyaiΒρε-βρε, να και τα παιδιά του Σωματείου Εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων!
Θίχτηκαν από τις αποκαλύψεις μας για το "φαγοπότι" στην ΔΕΥΑΙ και προπαντός επειδή γράφαμε ότι κακώς έδωσε δύο μεγάλα ποσά, συνολικά 60.000 ευρώ, στον κ. Ευάγγελο Μακάριο, σύζυγο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μερόπη Τζούφη!
Κάνουμε κακό στην επιχείρηση, λένε (σε ανακοίνωσή τους, που δεν έστειλαν σε εμάς), στοχοποιήσαμε τον συνταξιοδοτηθέντα, ε πειδή είναι ο σύζυγος της βουλευτού (δεν το κάναμε για αυτό, αλλά είναι όμως, τι να κάνουμε τώρα) και ότι δικαίως πήρε τα χρήματα! Και τα λένε στα σοβαρά αυτά, την ώρα που ο κόσμος πεινάει και πληρώνει το νερό ως να ήταν... χρυσάφι!
Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα χρήματα και εκείνα με τα οποία, παχυλώς, αμείβονται (οι 170 μόνιμοι και άγνωστο πόσοι συμβασιούχοι) εν μέσω κρίσης και μνημονίων, τα δίνουν από το υστέρημά τους οι πολίτες των Ιωαννίνων!
Μας συγκινεί αυτή η συναδελφική αλληλεγγύη, αλλά εν τω μεταξύ, ας πάνε να δουλέψουν και λίγο, αντί να γράφουν αρλούμπες και να μας απειλούν ότι θα τους βρούμε απέναντί μας!
Δηλαδή, τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν; Μας... "έσκιαξαν"! Όπως και με το ότι τα σχετικά χρηματικά εντάλματα τα ενέκρινε ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, λες και είναι η πρώτη "πατάτα" που κάνει!
Ας πουν πρώτα στους Γιαννιώτες τι δουλειά κάνουν τόσοι νοματαίοι και διαμαρτύρονται πως είναι... λίγοι οι 170 και βάλε! Να πουν πόσα χρήματα παίρνουν τον μήνα και για ποιό λόγο επιτρέπεται - μόνο σε αυτούς (!) - να κάνουν κι άλλες δουλειές, μέχρι και επιχειρήσεις! Ποιοί είναι αυτοί, που νομίζουν ότι πρέπει να είναι στο απυρόβλητο;
Αυτά προς το παρόν και έπονται νέες αποκαλύψεις για αυτή την "ληστρική" και... "αμαρτωλή" δημοτική επιχείρηση, της οποίας οι εργαζόμενοι έχουν το θράσος να ζητούν και τα ρέστα...
Α, κι άλλη φορά όταν μας... καταγγέλλουν, ας μας στέλνουν και τις ανακοινώσεις τους - κι ας είναι κι ασυνάρτητες!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr