Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Τι δείχνει πρόσφατη δημοσκόπηση
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
thumps downΚαχριμάνης και Μπέγκας καταρρέουν, όπως άλλωστε γράφαμε προχτές για τον πρώτο εξ αυτών και άλλοτε για τον δεύτερο.
Το επιβεβαιώνει η πρόσφατη δημοσκόπηση της "Καπαresearch" που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ITV και που αποδεικνύει ότι τους έχουμε ξεδοντιάσει, αφού μόνο εμείς αποκαλύπτουμε επί χρόνια την ανεπάρκεια και τα σκάνδαλά τους.
Έτσι, για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη η δημοτικότητα που καταγράφεται βρίσκεται στο 41,5%, με αρνητικές γνώμες στο 48%! Σε ό,τι δε αφορά την πιθανότητα επανεκλογής του, αυτή την θέλει μόνο το 38% ,ενώ το 51% λέει πως δεν θα τον ξαναψηφίσει και το 11% δεν ξέρει - δεν απαντά.
Τα ίδια χάλια παρουσιάζονται και για τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα: Μόνο το 37,5 % των Γιαννιωτών έχει θετική άποψη για εκείνον και αρνητική το 47%.
Βεβαίως η μέτρηση έγινε χωρίς την ύπαρξη (ακόμη) αντιπάλου τους! Δηλαδή χάνουν και... μόνοι τους να είναι στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά πανηγυρίζουν ότι είναι... κυρίαρχοι!
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους Περιφερειάρχες, μόνο ο κ. Καχριμάνης παρουσιάζει τέτοια κατρακύλα, η οποία όσο περνάει ο καιρός θα είναι χειρότερη .
Δείτε τους σχετικούς πίνακες (πατήστε για να μεγενθύνετε):
Dhmotikotita KaxrimaniEpaneklogi KaxrimaniDhmotikotita Mpegka
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr