Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Ετάφη στους δύσοσμους κομματικούς διαδρόμους και στην μικρότητά του
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
RizopopoulosΉταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση αυτή της Δευτέρας στα Γιάννινα, με ομιλητή τον κ. Σπύρο Ριζόπουλο, για την Ήπειρο. Γεμάτη η αίθουσα στο Grand Serai, αρκετοί οι όρθιοι, με το κ. Ριζόπουλο με σαφείς θέσεις για την Ήπειρο του σήμερα και του αύριο.
Το τι είπε θα το δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση μας. Άλλο είναι το κυρίως ζήτημα, αυτό που αφορά το στραπάτσο, μέχρι εξευτελισμού, του απερχόμενου Περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη.
Το λέμε, διότι για να αποτρέψει - ματαίως φυσικά - την προσέλευση των πολιτών, εκλιπάρησε, όπως φαίνεται, την Ν.Δ να τον στηρίξει, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου κ. Μαρίας Σπυράκη και την αποτρεπτική κινητοποίηση της κομματικής οργάνωσης Ιωαννίνων!
Το... θαυμαστικό, διότι ο κ. Καχριμάνης διατείνονταν ότι είναι... ανεξάρτητος και... ακομμάτιστος, ότι δεν ζητεί την "ευλογιά" κανενός! Του δόθηκε λοιπόν η "ευλογία" της κ. Σπυράκη, πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και προστατευόμενης του κ. Τσοχατζόπουλου και ετάφη στους δύσοσμους κομματικούς διαδρόμους.
Ζήτησε, όμως, την κομματική στήριξη και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο: Για να αποτινάξει την μομφή ότι εναγκαλίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαία στελέχη του, για ψηφοθηρικούς λόγους. Μια μομφή που είναι βάσιμη και θα τον συνοδεύει, όπως κι ότι παλιότερα τα είχε βρει με το ΠΑΣΟΚ, που κι αυτό είναι αληθές!
Με αυτά τα θλιβερά καμώματά του απέδειξε πόσο "μικρός" και ασήμαντος είναι, πόσο αλαζών και μνησίκακος, επιπροσθέτως δε πόσο ανήμπορος να αντιμετωπίσει το καινούργιο, τις κοσμογονικές αλλαγές και το γεγονός ότι μετά από μια τριακονταπενταετή και πλέον θητεία στη Αυτοδιοίκηση ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.
Μετ' επαίνων; Αν θέλει ας τους απονείμει κάποιος άλλος , όχι εμείς πάντως που γνωρίζουμε τα υπέρ εαυτού, οικογένειάς του, φίλων του και εκμαυλιζομένων υποψηφίων ψηφοφόρων, ανομήματά του.
Ακούμε και διαβάζουμε ότι ο κ. Καχριμάνης προσέφερε πολλά! Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι, αλλά κι αν το δεχτούμε, θα πούμε αρκετά έως εδώ! Δεν χρειάζεται να μας... σώσει άλλο! Εκπροσωπεί το παλιό και φαύλο. Το... προχτές κι εδώ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι κοτζαμπάσηδες δεν έχουν πια θέση στην σύγχρονη κοινωνία. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο κ. Ριζόπουλος εκείνος που μπορεί να αλλάξει την ροη των γεγονότων. Ας είναι κάποιος άλλος τέλος πάντων, αλλά επειδή αυτός διεκδικεί τώρα, περί αυτού και ο λόγος!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr