Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tsipras stratos μονταζΟΤΑΝ ένας πρωθυπουργός για να επισκεφτεί ένα νησί όπως η Λέσβος, για... "αναπτυξιακό" συνέδριο, χρειάζεται 17 διμοιρίες ΜΑΤ, τις τοπικές δυνάμεις σε ετοιμότητα, δεκάδες πράκτορες Ε.Υ.Π, βατραχανθρώπους, σκάφη του Λιμενικού να περιπολούν, μαζί και ελικόπτερα, θα πει ότι κινδυνεύει!
ΑΠΟ ποιόν όμως; Απλώς φοβάται, τρέμει την οργή των πολιτών! Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει, να τους κοιτάξει στα μάτια! Διότι τους κορόιδεψε! Έπαιξε με τις προσδοκίες τους για να πάρει την εξουσία και μόλις το πέτυχε άλλαξε πορεία.
ΣΤΗ Λέσβο δεν ήταν μόνο αυτό που τον "απασχολούσε", όσο οι σφοδρές αντιδράσεις για την παρουσία στο νησί χιλιάδων λαθρομεταναστών - εισβολέων, που το μετέβαλαν σε κόλαση, όπως και τη ζωή των κατοίκων, οι οποίοι έκλεισαν τα πάντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Για αυτό και ο πανικός του Τσίπρα και της κυβέρνησή του!
ΕΙΝΑΙ ο ίδιος πανικός που τον κυριεύει κάθε φορά που αναγκάζεται να βγει από το πρωθυπουργικό γραφείο - φρούριο. Αυτόν και τους υπουργούς του! Διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πολυδιαφημιζόμενη αγάπη του λαού, είναι ένα αφελές "αφήγημα". Ο λαός δεν το δείχνει, αλλά έχει εξοργιστεί.
ΕΧΕΙ πολλούς λόγους, αλλά κυρίως διότι συνεχίζει ο πρωθυπουργός με τα "παπαγαλάκια" του, να λένε ψέματα. Αυτά,  κοστίζουν πολλά και προπαντός στην αξιοπρέπεια όλων μας! Η προσβολή της και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, είναι από τα στοιχεία που κάθε πολίτης θέτει σε προτεραιότητα και τα οποία οι πολιτικοί θεσιθήρες έχουν εξευτελίσει.
ΟΙ της κυβέρνησης θα πουν ότι υπερβάλλουμε! Ότι Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια! Ανοίγονται νέοι ορίζοντες! Μακάρι, αλλά το γεγονός ότι θα βρίσκεται υπό ενισχυμένη οικονομική διεθνή επιτήρηση μέχρι το... 2060, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για πανηγυρισμούς. Δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα και επειδή θα ακολουθείται υποχρεωτικώς μια πολιτική περαιτέρω αφαίμαξης των πολιτών και μεγαλύτερης φτωχοποίησή τους.
ΑΛΛΑ, για ποιά ανάπτυξη και τι είδους άραγε, πήγε να μιλήσει στη Μυτιλήνη ο κ. Τσίπρας; Δεν μπορεί να μην έμαθε ότι ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από το εξωτερικό και οι κρατήσεις, εξαιτίας των χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ακριτικά νησιά! Αντιλήφθηκε την δική του ευθύνη για την εξέλιξη αυτή; 
ΚΑΙ λέμε δική του, γιατί εκείνος έδωσε το σύνθημα να έλθει από τα πέρατα του κόσμου το πλήθος των ασύνταχτων εισβολέων, τους οποίους θέλει κιόλας να... Ελληνοποιήσει! Τους χρειάζεται για... ψηφοφόρους και δεν διστάζει να νομιμοποιήσει τους παρανόμους, προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή του στην εξουσία.
ΦΤΙΑΧΝΕΙ δηλαδή ένα νέο εκλογικό σώμα από... αλλοδαπούς, τους οποίους η κυβέρνηση σιτίζει, όταν οι Έλληνες πεινούν! Έτσι, θα νοιώθει πιο... ασφαλής και δεν αποκλείεται να αναφωνήσει κάποια στιγμή, παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα... "Ελλάς, Ελλήνων, Αλλοδαπών"! Και να συνεχίσει να ζει υβριζόμενος και φρουρούμενος από διμοιρίες των... νεοελλήνων που θα έχει φτιάξει...

Δημοσιεύθηκεσ στον "Πρωινό Λόγο" 05/05/18
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr