Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Πανικόβλητος και από τη συνένευξη Ριζόπουλου στον "Πρωϊνό Λόγο"
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Kaxrimanis agasΚάτι έπαθαν στη Ν.Δ, μαζί και ο περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης! Αλλιώς δεν εξηγείται που κάθε τόσο θέλουν επιβεβαίωση ότι θα στηριχτεί στις προσεχείς εκλογές.
Ως να μην είχε ήδη καταστεί αυτό σαφές, ζητήθηκε εκ νέου, πριν από τρεις ημέρες, από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος κ. Αυγενάκη να το... ξαναεπιβεβαιώσει, όπερ και εγένετο!
Δεν γνωρίζουμε - και δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε - αν ηρέμησε ο... υπ' ατμόν περιφερειάρχης, που τώρα θυμήθηκε τη Ν.Δ και ότι χρειάζεται την στήριξή της. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Ριζόπουλου του έγινε εφιάλτης που στοιχειώνει τα όνειρά του-και το ξύπνιο του ακόμη.
Τον ενόχλησε δε πολύ η συνέντευξη που πήραμε από τον κ. Ριζόπουλο και που δημοσιεύτηκε στον "Πρωϊνό Λόγο" στις 17 Μαΐου! Και το κάνει μέγα θέμα, λες και σε κάποιον θα πρέπει να... απολογηθούμε εμείς και πολύ περισσότερο ο Π.Λ!
Επιμένουμε λίγο στο θέμα, για να  καταδειχθεί η νοοτροπία του ανθρώπου, που νομίζει ότι όλοι θα υποκλίνονται στην αφεντιά του και στη... μοναδικότητά του και δεν καταλαβαίνει τι θα πει ελεύθερη έκφραση, όπως αυτή που μετουσιώνει σε πραξη η εφημερίδα.
Συζητήθηκε, λέει,  η υπόθεση και με τον κ. Αυγενάκη! Ε, και; Τι θα κάνει, θα μας μαλώσει; Ξέρετε, σαν κι αυτόν έχουμε δει ουκ ολίγους, που αργότερα δεν τους θυμούνταν ούτε η μάνα τους...
Πάντως αξίζει να σημειωθεί η εκφορά ποιοτικού πολιτικού λόγου από τον κ. Ριζόπουλο, σε αντίθεση με τον κ. Καχριμάνη που... συλλαβίζει τη σκέψη του!Ένας Καχριμάνης που μοιάζει με εκείνους που τρέχουν στους... κηδεμόνες τους για προστασία. Σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα έπρεπε να απευθυνθεί στους Συριζαίους ή και στους Πασόκους, με τους οποίους συναγελάζονταν.
Τέλος πάντων, ο κ. Καχριμάνης συνεχίζει να σκορπίζει το δημόσιο χρήμα σε... "πελάτες" του με απευθείας αναθέσεις, ενώ εποχή έχουν αφήσει οι επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ για τους οικογενειακούς ξενώνες και όχι μόνο!
Αυτή η τακτική, όπως και το... "μάντρωμα" των Νεοδημοκρατών που επιχειρείται, θα πρέπει να τελειώνει. Και αυτό το διαισθάνεται ο πανικόβλητος προστατευόμενος του Σύριζα...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr