Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
aleksis tsipras panos kammenosΤΟ ακούσαμε κατά κόρον - και την Πέμπτη στη Βουλή - και το... εμπεδώσαμε. Ότι η χώρα βγαίνει στις αγορές! Αυτό διατείνεται η κυβέρνηση, μαζί κι ότι πλέον έχει εξασφαλίσει την... προοπτική! Σφυροκοπά δε την αντιπολίτευση (με όποιες ευθύνες την βαραίνουν), επειδή δεν συναινεί και πως δήθεν αρθρώνει διχαστικό, εθνικιστικό λόγο (όπως κι όσοι διαφωνούν με τους συμπολεμιστές), για τα της Μακεδονίας και τους λαθρομετανάστες, τους οποίους θα ξεφορτωθεί η Γερμανία και θα τους πάρουμε εμείς εδώ στην... ευημερούσα Ελλάδα!
ΝΑ τα πάρουμε ένα - ένα. Η χώρα μας θα βρίσκεται υπό αυστηρή οικονομική επιτήρηση μέχρι το 2059. Το χρέος έφτασε στα 552 δις ευρώ από τα 350 δις το 2010. Δηλαδή από το 120% του ΑΕΠ εκτοξεύτηκε στο 180%. Τότε δεν ήταν βιώσιμο, ενώ τώρα είναι, λέει το κυβερνητικό "αφήγημα", αλλά αποκρύπτουν την επισήμανση του ΔΝΤ και της Ε.Ε ότι μετά το 2060 η χώρα ίσως επιτύχει να επιστρέψει πάλι στο... 120%!
ΕΧΟΥΜΕ, λοιπόν, μια κυβέρνηση ακκιζομένων ανδρεικέλων επί των ερειπίων! Αυτή η κυβέρνηση - άτεχνος θίασος τα συσσώρευσε. Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι! Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας σήμερα και τα Συριζανελίστικα αριστερόστροφα παραμύθια δεν τα πιστεύει κανείς, ούτε οι ίδιοι. Ούτε καν το τελευταίο ότι δεν πρόκειται να γίνει περικοπή των συντάξεων από το 2019. Άντε, το πολύ - πολύ να πάρουν μια παράταση για να πάνε σε εκλογές!
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ όμως! Ως να απευθύνονται σε αμβλύνοες. Δεν θέλουν να βλέπουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ότι η πλειοψηφία των πολιτών πένεται. Οι υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο ημέρα με την ημέρα αυξάνονται. Οι λογαριασμοί προς τη Δ.Ε.Η το ίδιο. Αδυνατούν να πληρώνουν και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Δεν τους ενδιαφέρει, όμως. Μόνο η εξουσία τους νοιάζει, πάντα δρώντες, υποτίθεται, για το καλό μας! Για αυτό και έχουν γίνει ρεντίκολο της οικουμένης, που υπογράφουν χωρίς αντίρρηση τα πάντα οι υποτελείς της Μέρκελ!
ΕΤΣΙ ακριβώς όπως έκαναν και με τα Σκόπια, τους Σλάβους, στους οποίους χάρισαν το όνομα της Μακεδονίας! Έχουν δε το θράσος να καυχησιολογούν ότι... βοήθησαν την πατρίδα και πως "άμα παίρνεις, δίνεις κι όλες", όπως λέει ο υπουργός Εξωτερικών μας κ. Κοτζιάς. Τι κερδίσαμε, δεν μας λένε! Ότι τα Σκόπια καίγονταν να μπουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και τρέχαμε εμείς, ούτε για αυτό έχουν πειστική απάντηση! Φυσικά και δεν λαμβάνουμε καθόλου υπόψη τις φαιδρότητες του κ. Καμμένου και κυβιστήσεις του, που τον καθιστούν άκρως επικίνδυνο.
ΔΕΝ έχουν, όμως, την Εθνική ευθιξία να πουν την αλήθεια και για το τι συμφώνησαν με την Αλβανική κυβέρνηση. Τι ακριβώς θα ρυθμίσουν; Διαγράφουν, όπως λέγεται προς το παρόν , τη Βόρεια Ήπειρο, παραχωρούν τμήμα της Ελληνικής Α.Ο.Ζ, ρυθμίζουν "εκκρεμότητες" με τους Τσάμηδες και αντί να υποχρεωθεί η Αλβανία να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματά τους, μάλλον θα ζητήσουμε εμείς για την... "σκαιά" μεταχείρισή τους, με παράλληλη άρση του εμπολέμου! Για ποιό λόγο όλα αυτά; Για μπει η Αλβανία στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε ! Και;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που να ικανοποιούν και τους πλέον καλόπιστους δεν θα δοθούν. Θα μας λένε, όπως και για τα Σκόπια, ότι η Ελλάδα διασφαλίζει τα σύνορα της και την ηρεμία στα Βαλκάνια! Ότι σταματούν οι αλυτρωτισμοί. Από ποιούς; Εμείς οι Έλληνες τέτοιες τάσεις δεν έχουμε. Σε αντίθεση με τα κρατίδια της Αλβανίας και των Σκοπίων, που συνεχίζουν, πάρα τις συμφωνίες, το βιολί τους και θα επιμένουν, αφού η ενδοτικότητα των ολετήρων που μας κυβερνούν ενθαρρύνει τους θρασείς και αναιδείς γείτονες.
ΑΦΗΣΑΜΕ τελευταίο το μέγα θέμα των λαθρομεταναστών... εισβολέων. Διότι για εισβολείς πρόκειται που παραβιάζουν απροκάλυπτα τα σύνορά μας. Λαθρομετανάστες είναι κι όχι πρόσφυγες και μετανάστες, όπως τους θέλει η Αριστερή διεθνιστική συνείδηση αυτών, που ο,τιδήποτε Ελληνικό και Εθνικό τους προκαλεί αλλεργία. Δεν φτάνουν όσες χιλιάδες ήρθαν κι έρχονται στα νησιά μας, θα κάνουμε επισήμως και... εισαγωγή από τη Γερμανία! Δεν τους αντέχει αυτή η χώρα και ο κ. Τσίπρας συμφώνησε να έρθουν, κάποιες χιλιάδες ακόμη, εδώ!
ΟΣΟΙ εναντιώνονται και σε αυτή την εθνοκτόνο συμφωνία, κατά την κυβέρνηση είναι φασίστες! Ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες! Ότι καθένας μας έχει δικαίωμα, υποχρέωση, να ανησυχεί για τον εποικισμό της χώρας μας από τους μουσουλμάνους, με την στήριξη της Τουρκίας, ότι εδώ πεινούν οι γηγενείς, δεν λαμβάνεται υπόψη από τους Τουρκολάγνους. Έχουν δε το θράσος να συνιστούν ανερυθριάστως στους περιδεείς Έλληνες, να αποδεχτούν την κωμική επιχειρηματολογία ότι αυτή η... "όσμωση" (!) ανθρώπων, ιδεών και θρησκειών, θα δώσει την Ελλάδα από την υπογεννητικότητα!
ΕΤΣΙ, πορευόμαστε οικονομικά εξαθλιωμένοι, εθνικά εξευτελισμένοι, πολιτικά ξεπεσμένοι, ηθικά εξουθενωμένοι . Μόνο οι πολιτικοί μας , κυρίως οι της αθλίας συγκυβέρνησης, νομίζουν ότι πλέον λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Αιθεροβάμονες, που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου - η αρχή παντός κακού από την μεταπολίτευση και μετά. Υψιπετούν, βολεμένοι στη βουλευτική ασυλία και τα άκρως προκλητικά προνόμιά τους. Να δούμε έως πότε...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr