Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Είχαμε προειδοποιήσει για την παρανομία, αλλά ο Περιφερειάρχης το βιολί του...
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis 2Θα πρόκειται για το πλέον οδυνηρό πολιτικό (και όχι μόνο) στραπάτσο του απερχόμενου περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη, η μη συμμετοχή της Περιφέρειας, στον αυριανό πλειστηριασμό για ένα κτίριο της Spider του Πέτσιου, στα Καρδαμίτσια!
Ο λόγος θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι 1) στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση υποβλήθηκε προσφυγή από πολίτη κατά της εξόφθαλμα παράνομης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και 2) η μη έγκριση ακόμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης επειδή έχει πολλά νομικά προβλήματα.
Και οι δύο αυτές περιπτώσεις θα παραπεμφθούν σε αρμόδια Επιτροπή για την εξέταση της νομιμότητας και την άσκηση αυτεπαγγέλτου ελέγχου, με το πιθανότερο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να επιστραφεί ως άκυρη!
Ο κ. Καχριμάνης, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θα πει, αν δεν συμμετάσχει , ότι αποσύρεται από τον πλειστηριασμό επειδή έγινε γνωστή η απόφαση συμμετοχής και της εταιρίας των S/M Παπαδόπουλος!
Αν συμμετάσχει και δεν εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση, τότε θα χαθούν οι 300.000 ευρώ που κατέβαλε η Περιφέρεια ως εγγύηση, με αποτέλεσμα να έχει αναπόφευκτη εμπλοκή και με τη Δικαιοσύνη, που έτσι κι αλλιώς θα έχει - και για άλλα θέματα!
Εμείς όμως, με άρθρο μας στην εφημερίδα "Πρωινός Λόγος" Ιωαννίνων, στις 31 Οκτωβρίου και στο site www.stotapsi.gr την επόμενη 1 Νοεμβρίου, προειδοποιούσαμε για την προφανή παρανομία, αλλά η αλαζονεία του Περιφερειάρχη δεν τον άφηνε να δει καθαρά.
Το κακό είναι ότι το ίδιο εκτεθειμένοι και όλοι όσοι υπερψήφισαν την πρόταση Καχριμάνη, φυσικά και οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μπασιούκα, του ΚΙΝΑΛ - ΔΗΜΑΡ με τον κ. Ζάψα (υποψήφιος πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ), της Αριστερής Παρέμβασης με τον κ. Ζήκο.
Με το πρόσχημα να πάρουν οι εργαζόμενοι και τα ασφαλιστικά ταμεία κάποια χρήματα και το κτίριο να γίνει εκθεσιακό κέντρο, συμφώνησαν να παρανομήσουν χωρίς αιδώ, για να δικαιώνεται πλέον και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Σπύρος Ριζόπουλος, που τους σφυροκόπησε ανελέητα.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr