Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis 3ΑΠΟΡΟΥΜΕ με την ελαφρότητα και τη θρασύτητα με την οποία προσεγγίζει και αντιμετωπίζει ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Αλ. Καχριμάνης τα πολύ σοβαρά θέματα. Απότοκος, η στάση του, της εγωπάθειάς του και της περίεργης αίσθησης της πανεπιστημοσύνης που έχει για τον εαυτό του.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ (;) διά του "Π.Λ" σε καταγγελίες για τον τρόπο που χειρίστηκε την αγορά, πριν από χρόνια, του αχρείαστου κτιρίου των εκπαιδευτηρίων "Παλλάδιο" και την επιμονή του τώρα να αγοράσει η Περιφέρεια, μέσω πλειστηριασμού, το επίσης αχρείαστο κτίριο της Spider, του θείου του.
ΚΑΙ είπε, απευθυνόμενος προφανώς σε εμάς (ή μήπως στην εφημερίδα;), ότι... πήραμε διαζύγιο από την εγκυρότητα! Έτσι τον βολεύει, αλλά όλα τα κείμενά μας - και του "Π.Λ" - στηρίζονται σε αδιάσειστα ντοκουμέντα. Που θα πει ότι δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης κι αυτό τον διαολίζει.
ΕΚΕΙΝΟΣ βεβαίως, έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από τη νομιμότητα, άρα και από τη χρηστή διοίκηση. Η ανήθικη διαχείριση της εξουσίας, που του έδωσε ο λαός, είναι δικό του προνόμιο. Όπως και η εξυπηρέτηση των συμφερόντων συγγενών, φίλων και... "πελατών".
ΑΣ περιμένει λίγο και θα έχει την ευκαιρία να δει κι άλλα δείγματα απόλυτης εγκυρότητας. Αρχής γενομένης από τα αποτελέσματα της συμμετοχής ή μη της Περιφέρειας στον σημερινό πλειστηριασμό. Που θα την εκθέσει, όπως και εκείνο ανεπανόρθωτα, οδηγώντας τον ίσως και στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr