Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Oikonomikos elexgos se Kaxrimani 20 08 18Άρχισαν τα όργανα! Οικονομικός έλεγχος σε βάθος διατάχθηκε να γίνει στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου μπαίνουν πια για τα καλά οι εισαγγελείς.
Όπως είχαμε γράψει στο www.stotapsi.gr στις 5 Σεπτεμβρίου, μια από τις υποθέσεις είναι κι αυτή του Κασσάρου από το Μέτσοβο.
Αυτό προκύπτει κι από το έγγραφο που μας κοινοποιήθηκε. Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κάλεσε τους Ελεγκτές να ξεσκονίσουν τις συμβάσεις και τα οικονομικά της Περιφέρειας, εξ αφορμής των αναθέσεών της στον Στέργιο Κασσάρο, κουνιάδο του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, σε ποσό που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ!
Εν τω μεταξύ, του θέματος είχε επιληφθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, αλλά και η Εισαγγελία Καταπολέμησης διαφθοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα εξεταστούν πλέον ΟΛΑ τα οικονομικά στοιχεία της Περιφέρειας δεδομένων και των καταγγελιών για απευθείας αναθέσεις, που ζημίωσαν το Δημόσιο με ποσό που υπερβαίνει τα 7 εκ. ευρώ!
Τέλος, πέραν αυτών, υπάρχουν, όπως γράφτηκε, και άλλες παραγγελίες εισαγγελέων για κακοδιαχείριση, οπότε οι εξελίξεις για τον Καχριμάνη δεν θα είναι καθόλου καλές, παρά τα κλαψουρίσματά του ότι τον... πολεμούν αδίκως!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr