Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Pappas Ηλία ΣέπερηΗ Μητρόπολη Ιωαννίνων απέκτησε τον... Πολάκη της! Για τον παπά Ηλία Σέπερη λέμε, που εσχάτως εχρίσθη και πρωτοπρεσβύτερος, ιερουργών στον Ιερό Ναό της Αγ. Μαρίνας.
Την εριστική του συμπεριφορά προς τους πιστούς σχολίαζε πριν από λίγες ημέρες ο "Ηπειρωτικός Αγών" και ο ιερωμένος επιτέθηκε στην εκδότρια κ. Λουκία Τζάλλα, μέσω του fb, αποκαλώντας την... γραία, που απώλεσαν τη μνήμη της λόγω γήρατος και πολλά άλλα... "κολακευτικά", ευχόμενος... "καλά στερνά"!
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο παπά- Ηλίας, είχε επιτεθεί, πάλι μέσω του fb, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, στον "Πρωινό Λόγο", επειδή μετέφερε την άποψη πιστών, ότι στη γιορτή του Αγ. Νικολάου θα έπρεπε να γίνει ο Εσπερινός ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου και όχι στην Αγ. Μαρίνα!
Η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με το ιερατικό του σχήμα, ούτε η χυδαιότητα της γραφής του, που επιπροσθέτως αποπνέει αλαζονεία, ειρωνεία, περιφρόνηση στην προσωπικότητα του "συνομιλητή" του, αγένεια και κουτσαβακισμό.
Προφανώς όλα αυτά με την ανοχή του Μητροπολίτη Μάξιμου, ο οποίος καθίσταται υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του παπά- Ηλία Σέπερη.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr