Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
katara 1Έχασε τον... μπούσουλα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και παραληρεί. Τον σύγχυσε το άρθρο μας για την εγκατάλειψη των παλιών εθνικών οδών και δη προς Τρίκαλα μέσω Κατάρας, που δημοσιεύτηκε το Σάββατο στον "Πρωινό Λόγο" και εδώ την Δευτέρα.
ΟΣΑ έγραφε στην απάντησή του, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στον "Πρωινό Λόγο", μάλλον ήταν αποτέλεσμα αυτής της σύγχυσης, ενός ανθρώπου που προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και που αυθαιρετεί, νομίζοντας ότι μπορεί να παρανομεί ακαταδίωκτα, όπως οι κοτζαμπάσηδες παλιότερα.
katara 2ΚΛΕΙΝΕΙ, είπε, ο δρόμος μέσω Κατάρας τον χειμώνα όταν χιονίζει, ύστερα από... κοινή απόφαση των Περιφερειών Ηπείρου και Θεσσαλίας! Πότε ελήφθη αυτή η απόφαση και γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ, για να ενημερωθούν οι πολίτες; Και γιατί η ενδεικτική μπάρα είναι τοποθετημένη και την Άνοιξη και το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο, όπως θα δείτε στις φωτ; Μάλλον δεν υπάρχει τέτοια απόφαση!
ΕΙΝΑΙ, τονίζει, υποχρέωση της Περιφέρειας να συντηρεί τις εθνικές οδούς - και τη συγκεκριμένη. Για αυτό και δημοπρατήθηκε το έργο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, προφανώς για να γίνεται συντήρηση όλους τους μήνες, συνεπώς και τον χειμώνα! Γιατί, λοιπόν, δεν γίνεται; Με ποιό δικαίωμα;
katara 3ΤΕΛΟΣ, αφού και η συγκεκριμένη εθνική οδός έχει χαρακτηριστεί και ως παράλληλο δίκτυο της Εγνατίας, όπως λέει, η Περιφέρεια πρέπει να την διατηρεί ανοιχτή, για να έχουν δικαίωμα επιλογής οι πολίτες, όποτε το αποφασίσουν - και να ταξιδεύουν με ασφάλεια κι όχι με... δική τους ευθύνη, όπως τους προειδοποιεί σχετική πινακίδα! Όλα τ' άλλα είναι... Καχριμανικές ιστορίες για αφελείς και πλέον αρμοδιότητας της εισαγγελικής αρχής.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr