Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
filiosΔεν συμπλήρωσε καλά - καλά ένα μήνα στην προεδρία του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Παμβώτιδας ο πρώην δήμαρχος κ. Φίλιππας Φίλιος και κατάφερε, όχι μόνο να γίνει αποδεκτός, αλλά να τρέχουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι των Ιωαννίνων να πάρουν τις... ευλογίες του!
Πηγαίνουν, λέει, να ενημερωθούν για τα προβλήματα της λίμνης και πως θα αναδειχθεί! Πότε άλλοτε στον παρελθόν το είχαν κάνει, με την προηγούμενη διοίκηση εννοούμε;
Ως να μη ζουν στα Γιάννινα οι άνθρωποι και να μην έχουν ακούσει ποτέ τίποτε για τη λίμνη, την οποία ανέλαβε να... σώσει εκείνος που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της προστατευόμενης περιοχής της, για να φτιάξει τον στίβο θαλάσσιου σκι, για το σύλλογο όπου Πρόεδρος είναι η σύζυγός του!
Το σπουδαίο είναι σπεύδει να τον δει και ο κ. Νίκος Γκόντας, λησμονώντας (;) ότι υπήρξε από τους πιο σκληρούς πολέμιούς του, που τον διέσυρε και τον έστειλε δεκάδες φορές στα δικαστήρια - ανεξάρτητα αν αθωώθηκε σε όλα.
Μπράβο, όμως, στον κ. Φίλιο! Αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι... γάτα με πέταλα κι ότι ξέρει να τους δουλεύει όλους "ψιλό γαζί"...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr