Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
animals dayΕχει χάσει τον μπούσουλα η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων! Αλλιώς δεν εξηγείται που ενοχλήθηκε από μιά φράση στο σχόλιό μας στις 2 Ιουλίου, ότι η Οικονομική Επιτροπή, υπο την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Θωμά Γιωτίτσα, αποζημίωσε πολίτη επειδή τον δάγκωσε σκύλος!
Δεν εγκρίθηκε η αποζημίωση, μας λένε προφορικώς, διότι δεν... διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος ήταν αδέσποτος, ως το θέμα μας να ήταν αυτό. Το σχόλιο αναφέρονταν πρωτίστως στο γεγονός ότι θα χρειαστούν 45 μήνες, από την απόφαση δημοπράτησης, γιά να παραδοθούν (και αν...) στο Δήμο 16 κλωβοί γιά τα αδέσποτα σκυλιά, που έχουν "καταλάβει" την πόλη - και παρεπιμπτώντως σχολιάστηκε η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.
Επί αυτού, δε λέει λέξη! Τήρησε αιδήμονα σιωπή.Το ξεπερνά και επικεντρώθηκε στην... αποζημίωση, προφανώς από φόβο μήπως υποβάλλουν παρόμοια αιτήματα κι άλλοι πολίτες. Οι οποίοι, όμως, μάλλον πρέπει να αποζημιωθούν αν υποστούν δάγκωμα από αδέσποτο σκύλο, αφού κατά πάγια νομική παραδοχή, αρκεί η βλάβη του δικαιώματος του πολίτη.
Αλλά ας αφήσουν έστω και τώρα, στο τέλος της θητείας τους τις υποκρισίες κι ας κάνουν και στο ελάχιστο το καθήκον τους...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr