Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Elisaf Gondas Mpartzokas 2019Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ιωαννίνων, τρείς δημοτικές παρατάξεις "συμπράττουν" στη διοίκηση του Δήμου, με την υπογραφή κιόλας πρωτοκόλλου συνεργασίας των επικεφαλής τους κ.κ. Ελισάφ, Γκόντα, Μπαρτζώκα! Δεν το θέτουμε σε επίπεδο καλού ή κακού, αλλά για να επισημάνουμε την παραδοξότητα του γεγονότος- και μη μας πουν ότι το απαιτούσε η απλή αναλογική.
Δηλαδή οι τρεις παρατάξεις έγιναν μία, με την συνεργασία και δύο συμβούλων που έφυγαν από την παράταξη της κ. Καλογιάννη (που δε συμμετέχει διότι κάπου δεν θα τα βρήκε με τον κ. Ελισάφ στα παζάρια). Μοίρασαν λοιπόν και τα διάφορα αξιώματα, ερήμην των πολιτών, οπότε ευλόγως διερωτώνται πολλοί: γιατί δεν συνεργάζονταν πριν, με κοινή κάθοδο στις εκλογές; Έτσι θα απέτρεπαν και τους πολίτες (όλους μας), από το να συγκρούονται... αναιτίως!
Βεβαίως και η Ν.Δ δεν είναι αμέτοχη των εξελίξεων, αφού από την αρχή είχε δείξει ότι προτιμά τον κ. Ελισάφ (έκανε πίσω λόγω των αντιδράσεων), άφησε όμως να υπάρξουν δύο υποψηφιότητες (Γκόντα, Καλογιάννη - με εμφανή τη στήριξη προς αυτή), ενώ στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε (!) και συνάντησε σε καφετέρια τον κ. Ελισάφ, δίνοντας έτσι και το στίγμα της προθέσεών του.
Έτσι έχουν τα πράγματα, είτε αρέσει είτε όχι και τελούμε όλοι εν αναμονή των εξελίξεων, αφού με την ένωση τόσων δυνάμεων δεν θα δικαιολογείται άλυτο πρόβλημα στα Γιάννινα.

Δημοσιεύθηκε στον "ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ" Παρασκευή 06/09/19
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr