Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
anexartitidimotikiprotoporia«Η κα. Καλογιάννη κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ξεπέρασε τον εαυτό της και κάθε όριο κοινής λογικής, καταγγέλλοντας συναδέλφους για αργυρώνητους, όταν η ίδια επί 9 συναπτά έτη ήταν «τρόφιμος» της Περιφέρειας Ηπείρου», κι ορθώς,χωρίς ποτέ της να θέσει τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της. Ακόμη και όταν αποφάσισε να αλλάξει επίπεδο αυτοδιοικητικό και να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα, καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, η ίδια δεν είχε την ευθιξία να παραδώσει την θέση για λόγους ηθικής τάξης και δεν παραιτήθηκε από την αξίωση είσπραξης του μισθού της και μέχρι την τελευταία στιγμή τον ενθυλάκωνε χωρίς ποτέ να τον αποποιηθεί. Το να έρχεται τώρα όψιμα η κα. Καλογιάννη και να παραβιάζει κάθε κανόνα δεοντολογίας και να επιτίθεται σε συναδέλφους της, κατηγορώντας τους για αργυρώνητους, επειδή τηρούν κατά γράμμα όσα ορίζει ο νόμος, ασκώντας τους κριτική, μάλλον λάθος πεδίον βολής επέλεξε για να δοξαστεί.
Αυτού του είδους η συμπεριφορά, σαν την χθεσινή, αποδεικνύει την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η ίδια και η παράταξή της και όσο πιο νωρίς αντιληφθεί τον νέο άμισθο ρόλο της, τόσο καλύτερα για την ίδια και την ίδια της την παράταξή από την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα στελέχη της δεν θα συμμερίζονται όλοι η τουλάχιστον ορισμένοι τέτοιου είδους απόψεις ούτε θα αισθάνονται υπερήφανα για την επικεφαλής της. Η «λυματολάσπη» προς συναδέλφους της, εντός του δημοτικού συμβουλίου, δεν προάγει τα συμφέροντα του δήμου, αντίθετα έτσι εξυπηρετούνται ίσως άλλότριες σκέψεις κάτι το οποίο γνωρίζει προφανώς πολύ καλά μόνο η ίδια. Αυτού του είδους η επίθεση σε συναδέλφους της στο δημοτικό συμβούλιο, ανάγκασαν τόσο τον Δήμαρχο κ. Μ.Ελισάφ όσο και τον επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ Ν. Γκόντα να πάρουν θέση τονίζοντας την κακοήθη συμπεριφορά της.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκόντας τόνισε: «Κατανοώ τη θλίψη της και την πικρία της από την απώλεια του στόχου που είχε θέσει τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά και κυρίως από την φυλλοροή της παράταξής της, κάτι που είναι προσωπική της επιλογή Είναι πρωτάκουστο και αδιανόητο να γίνονται επιθέσεις εναντίον συναδέλφων της και να κάνει λόγο για αργυρώνητους Δημοτικούς Συμβούλους κάτι που είναι υποπροϊόντα δικής της εφεύρεσης. Καλό είναι πρώτα να κάνει αυτοκριτική η ίδια η κα. Καλογιάννη και μετά να κρίνει, διότι το «γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
Ας μην αφήσει λοιπόν τη θλίψη της η κα. Καλογιάννη να την παρασέρνει σε τέτοιου είδους επιθέσεις σε συναδέλφους της, από όπου εκείνοι κι αν προέρχονται, οι οποίοι σαν μέλημά τους έχουν την άδολη προσφορά προς τους συμπολίτες. Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί τον άμισθο νέο ρόλο της τόσο καλύτερα για την ίδια και την παράταξή της. Αλλιώς υπάρχει και η οδός της «απελευθέρωσης» με την αποχώρηση της από την ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου μας.»
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr