Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2019
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
rizopoulos synenteuksi typouΣε εξαιρετικά δυσχερή θέση φέρνει ο επικεφαλής της παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου" κ. Σπύρος Ριζόπουλος τον Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη με τις προτάσεις του.
Στις ημέρες που πέρασαν κυριάρχησε το θέμα του μεταναστευτικού, για το οποίο ήταν ο μόνος που πήρε θέση και εγγράφως έθεσε τον Περιφερειάρχη ενώπιον των ευθυνών του, (που απαραδέκτως δεν ασχολείται με αυτό το μέγα θέμα),όπως και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, προτείνοντας ριζοσπαστικές λύσεις.
Ακολούθησε παρέμβαση για τις προστατευόμενες περιοχές και τους φορείς διαχείρισής τους και μόλις χτες για το Ζάππειο (δημιούργημα Ηπειρωτών Ευεργετών), το οποίο θέλει να αρπάξει το λεγόμενο Υπερταμείο!
Αυτή η πολιτική του κ. Ριζόπουλου συζητείται ευρέως θετικά, βρίσκει ανταπόκριση και πλέον ο ίδιος θεωρείται ο κύριος εκφραστής των αιτημάτων της Ηπειρωτικής Κοινής Γνώμης, ο υποστηρικτής κάθε δικαίου!
Μετουσιώνει έτσι σε πράξη την εντολή των πολιτών για άσκηση εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, μέρος της οποίας αναπόφευκτα είναι και η σκληρή κριτική για τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφερειακής Αρχής και όχι μόνο.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr