Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος

Αυτό ακριβώς ακολουθεί η δημαρχάρα των Ιωαννίνων, ο κ. Φίλιππας Φίλιος, και γι’ αυτό δεν άλλαξε τους αντιδημάρχους (και ποιους να βάλει άλλωστε), αλλά ανακάτεψε τις αρμοδιότητές τους, για να υπάρχει ποικιλία και βεβαίως να προσφέρουν τις πλούσιες γνώσεις και ικανότητές τους και σε άλλους τομείς της πόλης.

Ο κ. Φίλιος ανέλαβε τα θέματα Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας που μέχρι τώρα υποτίθεται ότι ασκούσε ο κ. Θεμελής αλλά λόγω της τοποθέτησης της συζύγου του ως προϊσταμένης της πολεοδομίας, απείχε των καθηκόντων του. Μετά από δεκατέσσερις μήνες θυμήθηκε η δημοτική αρχή το περιβάλλον και την πολεοδομία…

Ο κ. Θεμελής, διατηρείται πρόεδρος ποιότητας ζωής (την βιώνουμε άλλωστε καθημερινά) και αναλαμβάνει την αδειοδότηση και εποπτεία εμπορικών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Μπέγκας, ως αντιδήμαρχος καθαριότητας και αφού εκτιμήθηκαν οι ικανότητές του (!), παίρνει και τα ηνία της πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Μασσαλάς, όντας αντιδήμαρχος έργων, μας κρατά καθημερινά σε επαγρύπνηση, αφού οι λακκούβες τεραστίων διαστάσεων που έκαναν προβοκατόρικα την εμφάνιση τους στους δρόμους της πόλης, δοκιμάζοντας τις οδηγικές μας ικανότητες στο σλάλουμ. Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι λακκούβες, που θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο μηχανάκια και ποδήλατα, είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που εντέχνως κατάφερε να προγραμματίσει την εμφάνισή τους μετεκλογικά.

Ο κ. Νάσιος, συνεχίζει να κυνηγά με τους επίλεκτους της δημοτικής αστυνομίας τους παραβάτες αδηγούς και τις παράνομες καταλήψεις δημοτικού χώρου, ενώ προφανώς ξεχάστηκε ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα στα μαγαζιά: διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του «οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να είμαστε ελαστικοί στους ιδιοκτήτες που βιώνουν την οικονομική κρίση». Επιλεκτική εφαρμογή των νόμων όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε χρόνια τώρα ως πολίτες αλλά αυτή τη φορά εφαρμόζεται και από αντιδημάρχους.

Η κ. Τσίλη, παραμένει στα της εκπαίδευσης σε ένα σύστημα από μόνο του είναι καταδικασμένο να ακροβατεί ανάμεσα στις φιλοδοξίες του εκάστοτε υπουργού αλλά και την αδιαφορία των τοπικών φορέων.

Ο κ. Μάντης, συμμάζεψε λέει τα οικονομικά του δήμου, χρησιμοποιώντας τα πλεονασματικά αποθέματα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ενίοτε ενοχοποιώντας τη για την κακοδιαχείρηση και την καμένη γη που παρέλαβε, σε ένα διαρκές παραλήρημα ψευτοϋποκριτικής κακοστημένου θίασου.

Ο κ. Βίνης, είναι ο καλύτερος όλων, αφού είναι υπεύθυνος για τη Παμβώτιδα η οποία βρίσκεται ε ένα διαρκές χάλι, όπως το βλέπουμε καθημερινά.

Όταν λοιπόν έχεις μια τέτοια “dream team” είναι αδιανόητο να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή ειδικά όταν οι αναπληρωματικοί, εκτός ορισμένων, είναι άμπαλοι.

Ο κ. Φίλιππας Φίλιος, σε ένα διαρκές άγαρμπο μοιρολόι, να κατηγορεί ακόμα όλους τους άλλους, να τοποθετεί εαυτόν εκτός πολιτικού συστήματος για να πείσει τους νέους ψηφοφόρους ότι προήλθε από «παρθενογένεση» αλλά η προσπάθεια του πέφτει πάνω στο μακροσκελές βιογραφικό που του παρουσιάσαμε με συντομία σε άλλο άρθρο.

Οι αποδόσεις σας κύριε δήμαρχε ως δημοτική αρχή είναι απαράδεκτες. Με τα ψέματα και τις μεγαλοστομίες, η διοίκηση καταντά κουβέντα καφενείου, όπου πολλά λόγια και μηδέν έργο. Η πόλη ήδη βιώνει τις συνέπειες της ανεπάρκειάς σας και δυστυχώς δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr