Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Ιούλιος 2013

pas giannenaΔυστυχώς φαίνεται ότι τα πράγματα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχουν πάρει άσχημα δρόμο. Αναφερόμαστε στις σχέσεις της ομάδας με τους φιλάθλους. Μετά το στραπάτσο της με τη μη ευρωπαϊκή αδειοδότηση και τα λόγια που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του κ. Χριστοβασίλη για το πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει αν είναι 5 ή 10 άνθρωποι στο γήπεδο, τώρα, προφανώς κατόπιν συμβουλών άλλων,

προχώρησε σε κάτι το πρωτοφανές. Συνδύασε τον αγιασμό της ομάδας με ένα φιλικό παιχνίδι (σωστά κατά την άποψή μου) αλλά κάποιος είχε τη φαινή ιδέα να βάλει και εισιτήριο 10 ευρώ. 

Μα καλά γίνεται αγιασμός επί πληρωμή; Ή το φιλικό παιχνίδι μα τη Βέροια "άξιζε" 10 ευρώ; Στο πρωτάθλημα δηλαδή πόσο θα είναι το εισιτήριο; Θα ήταν δηλαδή παράλογο η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για να προτρέψει τον κόσμο να έρθει, ειδικά Σάββατο απόγευμα; Η δικαιολογία όμως του ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή ήταν Σάββατο απόγευμα και είχαν φύγει πολλοί αρχίζει να στερεύει. 

Μετά από αυτή την απαράδεκτη ενέργεια δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο πρόεδρος θέλει να κόψει κάθε επαφή με τον κόσμο και να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση ή ακούει ανθρώπους που έχει στο πλάι του που όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δυστυχώς προτρέπουν τον κ. Χριστοβασίλη σε ενέργειες καταστροφικές.

Είχα γράψει σε παλιότερο άρθρο μου ότι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι η αλήθεια. Ωμή, σκληρή, όπως αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο και αυτό είναι που θα στο τέλος θα εκτιμηθεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι δημιουργήματα των αυλικών...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr