Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Οκτώβριος 2013

Ως λάθος χαρακτήρισε ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου κ. Μωυσής Ελισάφ την ενέργεια του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλ. Φίλιου να πάρει ο ίδιος επιταγή για τα ενοίκια του GRAND SERAI. Λογική φωνή η οποία όμως απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό και λένε χοντροειδείς βλακείες αντιπολιτευόμενοι ακόμη τον κ. Γκόντα. Εν πάση περιπτώσει όμως, εκείνο που δε λένε

είναι για ποιο λόγο πήρε ο κ. Φίλιος την επιταγή, γιατί να την κρατήσει δύο και πλέον μήνες δίνοντας φωτοτυπία στην ταμειακή υπηρεσία και τι σόι εγγύηση ήταν ότι θα πληρωθούν τα ενοίκια όταν στη απόδειξη που έδωσε ο ίδιος αναφέρονταν ως εξόφληση των ενοικίων.

Σε ό,τι δε αφορά τον κ. Φιλ. Τσουμάνη που εξαπέλυσε "ρουκέτες" ύβρεων και συκοφαντιών θα συνιστούσαμε να είναι πιο προσεκτικός και συνετός διότι και εκείνος είναι κατηγορούμενος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και μάλιστα κατ' εξακολούθηση καθώς και για μη καταβολή δεδουλευμένων ύστερα από μηνύσεις όσων διέσυρε και τέλος πάντων ας μην προτρέχει, ας αναμείνει τι θα πει η δικαιοσύνη, πολύ δε περισσότερο όταν εκείνος ζήτησε πριν λίγες μέρες αναβολή εκδίκασης υπόθεσης που αφορούσε την πρώην ΑΔΕΙ.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr