Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Δεκέμβριος 2014
Τα ίδια λέει και ο κ. Καχριμάνης
kassisΜας μπερδεύει πολλές φορές ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσης με τις θέσεις που παίρνει. Εμείς εκτιμούμε την ντομπροσύνη και την αθυροστομία του αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα του και εκείνος αν στηρίζει τα μνημόνια τα οποία αφορίζει καίτοι ψήφισε όλα τα μνημονιακά μέτρα.

Και ενώ έτσι πορεύεται ακροβατώντας στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, είπε μεταξύ άλλων ότι ο ΕΝΦΙΑ χρειάζεται διορθώσεις ξεχνώντας ότι τον υπερψήφισε δύο φορές, ενώ τάχθηκε υπέρ της πώλησης της δημόσιας περιουσίας, θέματα που πέρασαν στα ψιλά των εφημερίδων και διέλαθαν της προσοχή των ΜΜΕ.

Είπε χαρακτηριστικά ότι: "... μπορούν να αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Να σταματήσουν κάποιοι να μιλούν για ξεπούλημα. Εμείς λέμε ναι στην αξιοποίηση, ούτως ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του δημοσίου."!

Άρα ο κ. Κασσής, όπως και ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, πιστεύει ότι ορθώς πωλούνται οικόπεδα στους Αμπελοκήπους και στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων στα Γιάννενα, στην Εγνατία Οδός, στο Άκτιο και άλλα, ενώ προφανώς στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας εντάσσεται και η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ που ήδη έχει πουληθεί.

Έτσι όμως αναιρεί παλιότερες θέσεις του και αντιδράσεις του για τη ΔΩΔΩΝΗ, ενώ αδειάζει τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μπέγκα, που ζήτησε συστράτευση όλων για την αποτροπή της πώλησης περιουσίας την οποία χρειάζεται η πόλη.

Ερωτηματικό παραμένει αν θέλει και την πώληση του αεροδρομίου Ιωαννίνων όπως ο κ. Καχριμάνης αλλά εκτιμούμε ότι συμφωνεί.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr