Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Ιούνιος 2014
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

Samaras-Venizelos-5701Αυτός δεν ήταν ανασχηματισμός και δη... σαρωτικός αλλά σκέτη τραγωδία ή φαρσοκωμωδία αν προτιμάτε. Φαίνεται πως το Άγιο Πνεύμα είχε άλλες δουλείες να κάνει και προσπέρασε τους κκ Σαμαρά - Βενιζέλο, αφήνοντάς τους να ανακατεύουν παλιά φθαρμένα υλικά κάνοντας Υπουργό Οικονομικών τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη που ήταν σύμβουλος - διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού κ. Σημίτη από το 2000-2004 αλλά και μια ντουζίνα υπουργοποιήσεων στελεχών του καταρεύσαντος ΠΑΣΟΚ, διότι είχαν στερητικό σύνδρομο τελευταίως.

Για αλλαγή πολιτικής ούτε κουβέντα και σιγή ιχθύος για πραγματικές μεταρρυθμίσεις διότι αυτές θα άγγιζαν τον κομματικό - πελατειακό στρατό. Μόνο για μέτρα συζητούν και εισπράξεις, ενώ το μήνυμα του λαού δια των εκλογών ήταν η αλλαγή της εξοντωτικής πολιτικής και όχι μόνο κάποιων προσώπων.

Δυστυχώς η πολιτική της λιτότητας και η φορομπηχτική-φοροεισπρακτική τακτική θα συνεχιστούν και μάλιστα με πιο σκληρό τρόπο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που ζούμε σε μια αφασιακή κατάσταση και δεν αρπάζουμε βρεγμένες σανίδες.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr