Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Μάρτιος 2014

Ορφανοτροφείο με φώκιεςΠρώτα μάθαμε για την αυτοκρατορική θέση που θέσπισε η Νέα Δημοκρατία, για το επί τεσσαράκοντα και πλέον έτη πολιτικό της τέκνο κ. Ευάγγελο Παπαχρήστο. Οι αγωνιστές της πρέπει να επιβραβεύονται, να αμείβονται και μάλιστα πλουσιοπάροχα από τα αγαθά του καταραμένου άδικου και απάνθρωπου καπιταλισμού. Αντίσταση έκανε όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Τελευταία διαβάζουμε τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις αγάπης και συμπάθειας του κ. Περικλή Βασιλάκη, για την Πόλη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Θεσμό. Θέλει λέει να ξαναθυμηθεί τα παλιά, να κάνει αντίσταση κι αυτός ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, και του …. Καχριμάνη! κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
Θα αγωνιστεί λέει στο χλιδάτο θησαυροφυλάκιο της Περιφέρειας Ιωαννίνων και θα επιβλέπει αν το χρήμα ρέει άφθονο πάλι στους ίδιους και στους ίδιους και πάλι στους ίδιους και τους ίδιους.
Στο ίδιο χαράκωμα και στο ίδιο λαγούμι, θα βρίσκεται και ο συμπαθής φίλος Δημήτρης Κώστας (ο επωνομαζόμενος Γάνας, πρώην αντινομάρχης επί θητείας Βασίλη Ιωάννου) με τις πράσινες καραμπίνες του αγώνα, τις πράσινες σημαίες της νίκης, κάνοντας πράσινα όνειρα, στα γαλάζια σαλόνια του θησαυροφυλακίου της περιφέρειας Ιωαννίνων, ακοίμητος φρουρός και διεκδικητής μιάς πράσινης πόλης, ενός πράσινου Νομού, μιάς νέας πράσινης Ελλάδας, ενός όλου καταπράσινου ΠΑΣΟΚ.
Η συντρόφισσα ερυθροσταυρίτισσα κουμπάρα, με τα σταυρωτά στο στήθος φισεκλίκια κ. Κολιοφώτη Ελένη της Δημοκρατικής Παράταξης κάνει αντίσταση κι αυτή ενάντια στην πουλημένη, διεφθαρμένη, αμερικανόδουλη, ξενοκρατούμενη φασιστική δεξιά του Καραμανλή, του Ράλλη, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, και του …. Καχριμάνη! κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. Θα περιποιείται τους πληγωμένους τραυματισμένους και ντροπιασμένους Νεοδημοκράτες ''Φασίστες'' μεγάλη η χάρη της. Ο γιατρός Μιχάλης, με το τηλέφωνο στο αυτί θα επικοινωνεί με τον Πρωθυπουργό όπως πάντα και θα αναφέρει τις νίκες και τις τακτικές αλλά και τις απώλειες που θα ακολουθήσουν. Στα ενδότερα οι οργανωτές απολαμβάνουν ευχαριστημένοι το ουίσκι τους. Στον τοίχο με μεγάλα γράμματα διαβάζεις ΄΄ή θα σκοτωθείτε ή θα νικήσουμε''
Ο στρατηγός Λάμπρος, γνήσιο παιδί της δεξιάς, κάτι υποπτεύεται. Λες; δεν θέλω να το πιστέψω μονολογεί. Πλησιάζει τον Βασίλη και του λέει στο αυτί. Λες οι Νεοδημοκράτες (όσοι απόμειναν) να ψηφίσουν από καπρίτσιο τους συντρόφους και να μη φθάσουμε ποτέ στα Γιάννινα; Τον έπιασε σύγκρυο, αναρρίγησε, λες να γίνει κ΄ αυτό; Η γνώριμη φωνή διαταγή ήλθε εκ των έσω σκάσε Γκαγκαούζε Νεοδημοκράτη της Μολδαβίας, σκάσε και κολύμπα!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr