Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
zerva deyaiΗ διοίκηση της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων "ξήλωσε" χθες την κ. Αντωνία Ζέρβα από την γενική διεύθυνση της δημοτικής επιχείρησης! Στη θέση της τοποθετήθηκε προσωρινά ο κ. Νικ. Σωτηριάδης, επίσης παλιός υπάλληλος της ΔΕΥΑΙ. 
Η παραμονή της κ. Ζέρβα στη γενική διεύθυνση, παρανόμως επί ένα και πλέον έτος, προκάλεσε τριγμούς και πονοκεφάλους στην Δημοτική Αρχή και πλήθος δημοσιευμάτων μας με στοιχεία, τα οποία και προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση!  Η διοίκηση, μπροστά στον κίνδυνο της ποινικής δίωξης,... αποκαθήλωσε την κ. Ζέρβα, με την οποία ως πρόσωπο δεν έχουμε τίποτε , παρά μόνο με την διαδικασία επιλογής της.
Εν πάση περιπτώσει, χθες η κ. Ζέρβα, τράβηξε το σχοινί, αρνούμενη να υπογράψει τις καταστάσεις μισθοδοσίας του προσωπικού και ήρθε η καρατόμησή της, με δεδομένο ότι όλο αυτό τον καιρό , όλες οι αποφάσεις και πράξεις της ήταν παράνομες! Σε ό,τι αφορά τον κ. Σωτηριάδη, θα ασκεί τα καθήκοντα γενικού διευθυντή , αλλά εντός διμήνου θα πρέπει να προκηρυχθεί η θέση. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε επανάληψη των παρανομιών. Μένει όμως πάντοτε η απορία για την τακτική ανοχής εκ μέρους του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκη, ο οποίος... φλερτάρει με το εδώλιο του κατηγορουμένου!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr