Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
fek diodionΤο λέει και το ξαναλέει ο Μετσοβίτης κ. Θόδωρος Δασούλας, ότι αυτή η ιστορία με τα διόδια είναι ένα χοντροκομμένο παραμύθι. Δεν τον ακούει όμως κανένας εκ των υποτιθέμενων αρμοδίων.
Υπάρχει ο νόμος 4388/ 2016 (ΦΕΚ 93/Α/27-5-2016) που ξεκαθαρίζει τι πρέπει να γίνεται με τα διόδια στην Εγνατία οδό. Δηλαδή, δεν θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι για το τμήμα που αφορά τον τόπο τους.
Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε μια Κοινή Υπουργική Απόφαση, άγνωστο για ποιο λόγο, με την οποία κάνουν βλακώδες μικροπολιτικό παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ και Καχριμάνης, εξαιρώντας από την καταβολή διοδίων τους κατοίκους του Μετσόβου!
Εναντίον ποίου λοιπόν, προσφεύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας η Περιφέρεια Ηπείρου; Του νόμου ή της ΚΥΑ; Εντάξει, έκαναν το παιχνίδι τους Κυβέρνηση και Καχριμάνης, αλλά αρκετά ! Έγιναν καταγέλαστοι, μαζί και όλοι όσοι ζητούν να μην πληρώνουν διόδια και στην Ιόνια οδό, που κατασκευάστηκε από ιδιώτες.
Και να ρωτήσουμε: Θα επιστρέψουν τα χρήματα που παρανόμως εισπράχθηκαν; Κι ακόμη, τι θα γίνουν νόμοι και υπουργική απόφαση τώρα που πωλείται η Εγνατία;
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr