stoTapsi

logo orizontesΟι "Ορίζοντες Ηπείρου" ανακοινώνουν νέα διεύρυνση της οργανωτικής γραμματείας της παράταξης. Σε αυτήν εντάσσονται πλέον και οι:
• Νικολάου Νικολέτα, στέλεχος της βιομηχανίας Δωδώνη, Ιωάννινα
• Καραμποΐκης Σπύρος, αστυνομικός, συνδικαλιστής, Ιωάννινα
• Ράιδος Ιωάννης, κτηνοτρόφος, πρόεδρος κοινότητας Πολυγύρου Δωδώνης, Ιωάννινα
Η οργανωτική γραμματεία αριθμεί πλέον 32 μέλη.
Ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος με αφορμή

mpegas new"Ως Δήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα», η οποία με απόφαση της κοινωνίας των πολιτών έχει την ευθύνη να ηγείται της τοπικής κοινωνίας, καλωσορίζω την απόφαση των συμπολιτών, οι οποίοι με επικεφαλής τον κ. Μωυσή Ελισάφ θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχής δημοτικές εκλογές.

Elisaf Giannena Nea EpoxiΜε την κατάθεση συγκεκριμένων θέσεων, προτάσεων και προτεραιοτήτων ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Ιωαννίνων ο Καθηγητής Παθολογίας Μωυσής Ελισάφ.
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση άνω των 150 υποψηφίων και φίλων της παράταξης όπου συζητήθηκαν οι προγραμματικές της θέσεις και καθορίστηκαν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το επόμενο διάστημα.
Ο Μωυσής Ελισάφ, σε συνέντευξη τύπου, ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην λήψη της απόφασης

vouzas"Το έχουμε δηλώσει πολλές φορές και μόλις προ ολίγων ημερών από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Βήμα»: Η Συμμαχία Πολιτών, για το Δήμο Ζίτσας, θα συμμετάσχει στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
Ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε υπέρ των συνεργασιών, με δημοκρατικούς όρους. Απορρίπτουμε, όμως, κάθε τάση κηδεμονίας, ηγεμονισμού και πατερναλισμού. Η ανακοινωθείσα συνεργασία δύο παρατάξεων, επί της ουσίας, είναι παραπλανητική.

giannenatora 2018Εντελώς άτολμη έως και παρελκυστική ήταν η απόφαση του Δ.Σ την οποία μεθόδευσε η Δημοτική Αρχή σε αγαστή σύμπραξη με την Παράταξη Νάτση (ΣΥΡΙΖΑ), για τα κληροδοτήματα
Αποφασίστηκε από την πλειοψηφία η συγκρότηση επιτροπής για διαπραγματεύσεις και γνωμοδοτήσεις, για να μην γίνει δηλαδή τίποτα - και πάντως να «χαθεί» το τεράστιο αυτό ζήτημα μέχρι της εκλογές,

gontas Με μια εμπεριστατωμένη τοποθέτηση για το καθεστώς που διέπει τα κληροδοτήματα, ο πρώην Δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας επανέφερε το ζήτημα εφαρμογής του Συντάγματος (άρθρο 109) και για τις περιουσίες που ανήκουν στον Δήμο μας.
Τη συζήτηση για τα κληροδοτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο την προκάλεσαν το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωαννιτών, με υπογραφή όλων των Δημοτικών Συμβούλων τους, επαναφέροντας το ζήτημα για συζήτηση, κάτι που έχει απασχολήσει το Δήμο πολλές φορές κατά το παρελθόν και έχουν ληφθεί σχετικές αποφάσεις.

logo iwanninaΣτο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή που θα διερευνήσει το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου.
Την αγωνία για την επόμενη μέρα των αγαθοεργών εξέφρασαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι απ’ όλες τις παρατάξεις, καθώς σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι σε πολύ δύσκολη θέση.
Για το λόγο αυτό είναι αναγκαίο να βρεθούν άμεσα οι τρόποι διασφάλισης των περιουσιών

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητά του.
Rizopoulos grafeio 1Την απόφασή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια της Ηπείρου ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ο Σπύρος Ριζόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Παράλληλα, ανακοίνωσε και την ίδρυση της ανεξάρτητης, υπεριδεολογικής αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», της οποίας τίθεται επικεφαλής.
Στα γραφεία της παράταξης, Ναπολέοντος Ζέρβα 2 στα Ιωάννινα, παρουσιάστηκαν επίσης, το σήμα της νέας παράταξης, ο διαδικτυακός της ιστότοπος (www.orizontesepirou.gr) καθώς και το πρώτο σποτ με το οποίο συστήνονται επισήμως στους πολίτες της Ηπείρου, τόσο ο Σπύρος Ριζόπουλος όσο και η νέα αυτοδιοικητική παράταξη.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mhtsotakhs arta 2018ΗΤΑΝ απολύτως σαφής ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άρτα: «Όταν πρόκειται για περιφερειακές, αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι βαριά λέξη η κομματική πειθαρχία. Καθένας είναι ελεύθερος να φτιάξει παράταξη και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του...», είπε μεταξύ των άλλων, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο δράσης στον Σπύρο Ριζόπουλο και σε όποιους άλλους.
ΤΑ ίδια ακριβώς που λέμε εδώ

Rizopoulos SpyrosΗ Οργανωτική Γραμματεία Υποψηφιότητας Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει τα εξής:
Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα ακόμη 114 συμπολιτών μας που συντάσσονται ανεπιφύλακτα και προσυπογράφουν -μαζί με εμάς- τις αρχές και τις ιδέες της Περιφερειακότητας καθώς και την ανάγκη για αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης για τη διοίκηση της Περιφέρειας.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version