Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Σκληρή κριτική του κ. Γκόντα προς τη δημοτική αρχή

logo anex dimot protoporiaΉταν πολύ μεγάλη, εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής, η συγκέντρωση στελεχών και φίλων της δημοτικής παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” την Κυριακή στο ξενοδοχείο “Grand Serai” προς την οποία μίλησε ο επικεφαλής της και πρωην δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Νίκος Γκόντας.

Νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, η βουλευτής της Ν.Δ. κα. Άννα Ασημακοπούλου, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Φίλιππος Σιάκας, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αντιπεριφερειάρχες και πολλοί άλλοι ήταν εκεί, ενώ τηλεγραφήματα στήριξης έστειλαν οι βουλευτές κκ Καλογιάννης και Τασούλας, όπως και ο πρώην Υπουργός κ. Αντώνης Φούσας.

Ο κ. Γκόντας αναφέρθηκε στην περίοδο της θητείας του ως δημάρχου στα Ιωάννινα, των έργων και της νέας προοπτικής που είχε δρομολογηθεί, ασκώντας ταυτοχρόνως σκληρή κριτική προς την υπό τον κ. Φίλιο δημοτική αρχή, την οποία χαρακτήρισε ως ανίκανη και επικίνδυνη.

Δεν παρέληψε δε να επισημάνει και τις ευθύνες της για την υπεξαίρεση του 1,3 εκατ ευρώ το οποίο καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, χρήματα με τα οποία μπορούσαν να γίνουν έργα.

Ο κ. Γκόντας κάλεσε όλους σε ένα νέο ξεκίνημα για τα Ιωάννινα, τα οποία όπως είπε αξίζουν καλύτερης μοίρας.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr