Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
anexartitidimotikiprotoporiaΤο "κατόπιν ενεργειών μου" και "ο Μαυρογιαλουρισμός" περισσεύουν στο Δήμο Ιωαννιτών, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου περί εξασφάλισης πακτωλού χρημάτων για έργα στην πόλη, λόγω της διαπροσωπικής σχέσης του με τον αρμόδιο υπουργό κ. Χαρίτση.
Πέρασαν επτά χρόνια για να ακουστεί κάτι θετικό για την πόλη μας , η οποία μέχρι τώρα έργα και παρεμβάσεις ακούει και έργα δεν βλέπει.
Οι κομπασμοί και οι δήθεν επιτυχίες του διδύμου Μπέγκα-Μανταλόβα, μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί πομφόλυγες.
Δυστυχώς για αυτούς, τα επτά τελευταία χρόνια ζουν το δικό τους όνειρο, στο δικό τους μικρόκοσμο και προσπαθούν να καρπωθούν αγώνες και έργα άλλων, πατώντας στις περιστασιακές γνωριμίες και φιλίες, χωρίς αυτές να μετουσιώνονται σε πράξη. Αυτή συνεχής τακτική της διαφήμισης των φιλικών σχέσεων, γυρίζουν τον τόπο πίσω και καθιστούν τον διαφημίζοντα "εφαψία" της εξουσίας!
Η πόλη μας έχει ανάγκη από έργα που να στηρίζονται σε σχεδιασμούς και μελέτες και όχι λόγια αέρος που να στηρίζονται σε γνωριμίες και προσωπικές φιλίες, ικανοποιώντας μόνο προσωπικές τους φιλοδοξίες. Την χρηματοδότηση έργων η πολιτεία την οφείλει στους πολίτες και όχι στους πολιτικάντηδες και ανάλογα με τον βαθμό της φιλίας τους με το κάθε κέντρο εξουσίας.
Ακόμη ηχεί στα αυτιά των συμπολιτών μας ο χαρακτηρισμός της Λ. Νιάρχου ως έργο "Φαραωνικό", από το στόμα του ίδιου του Δημάρχου.
Αυτό το έργο από χθες και ως δια μαγείας, έπαψε να είναι Φαραωνικό "κατόπιν ενεργειών" του δημάρχου!
Φτάνουν πια τα επικοινωνιακά τερτίπια της Δημοτικής Αρχής και ας μπει στο δρόμο της σοβαρότητας και στην εξεύρεσης λύσης στα μεγάλα και χρονίζοντα ζητήματα που συσσωρεύονται καθημερινά, χωρίς να υπάρχει καμία διαφαινόμενη λύση στον ορίζοντα. Την ώρα που ο Δήμαρχος διατυμπανίζει την φιλία του προς την κεντρική εξουσία, 16 εκατομμύρια ευρώ χάνονται, τα οποία προορίζονταν για το αποχετευτικό της πόλης μας και δυστυχώς δεν είναι η μόνη απώλεια.
Για μια ακόμη φορά θα επισημάνουμε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ουσιαστικές παρεμβάσεις και έργα που τα δικαιούται. Επιτέλους ας σταματήσει ο κατήφορος. Η πόλη μας όταν η παράταξή μας είχε την ευθύνη της επί σειρά ετών, υπήρξε πρωταθλήτρια στα έργα .Τώρα κατέληξε ουραγός στα έργα και πρωταθλητής στα λόγια.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr