Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
dimstel papadim 2017Τις εγκαταστάσεις της DIMSTEL STROM ΑΒΕΕ στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων επισκέφτηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, συνοδεύοντας τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Γιάννενα για τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ήπειρο.
Η Dimstel είναι μία ελληνική βιομηχανία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου με εξαγωγικό προσανατολισμό, με απόλυτα καθετοποιημένη παραγωγή, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα στάδια παραγωγής και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) που την καθιστά, από απόψεως όγκου καθετοποιημένης παραγωγής, την μεγαλύτερη βιομηχανία στρωμάτων της ελληνικής αγοράς.
Ο κ. Καραγιάννης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ σημείωσε: "Οι σύγχρονοι Ηπειρώτες επιχειρηματίες έχουν τον δικό τους τρόπο να αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση, επενδύοντας στον τόπο τους σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και πλούτο στη χώρα τους, πραγματοποιώντας εξαγωγές και καινοτομώντας σε μεθόδους, μέσα παραγωγής και προϊόντα".

πηγή: epiruspost.gr 
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr