Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Mpegas Varoufakis 2017Τον πρώην υπουργό Οικονομικών και συνιδρυτή του DiEM25, Γιάνη Βαρουφάκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την χωρά αλλά και την Ευρώπη ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιστράφηκε γύρω από την αυτοδιοίκηση.
Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας, πρόταση του DiEM25, όπως αυτή του αναλύθηκε από τον κ. βαρουφάκη, είναι η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού δικτύου αυτοδιοικητικών με στόχο να παρέμβουν σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές.
«Ο Γιάνης Βαρουφάκης, συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα για τη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Συζητήσαμε διεξοδικά για θέματα της αυτοδιοίκησης και μου ανέλυσε τη σκέψη που έχει για το πώς μπορούν άνθρωποι που την υπηρετούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο μέσω του οποίου θα ακουστούν οι φωνές τους σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.
Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση και θα είμαστε σε επικοινωνία για να εξελίξουμε τη συζήτηση», δήλωσε ο κ. Μπέγκας ο οποίος χάρισε ένα βιβλίο με φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία της πόλης στον πρώην Υπουργό.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr