Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Εβδομαδιαίες αποστολές τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
pindosΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Η ΠΙΝΔΟΣ αποφάσισε για 5η συνεχή χρονιά να στηρίξει την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σε προϊόντα κοτόπουλου για την σίτιση των 50 απροστάτευτων παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Πρόκειται για μια ενέργεια που ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με αποκλειστικό γνώμονα την προσφορά προς αυτά τα παιδιά και τη συμβολή στο ουσιαστικό έργο που επιτελεί η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η προσφορά της ΠΙΝΔΟΣ προς την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ υλοποιείται με εβδομαδιαίες αποστολές τροφίμων.
Η ΠΙΝΔΟΣ και οι άνθρωποί της θεωρούν υποχρέωση και καθήκον τους την αρωγή, με κάθε δυνατό μέσο, προς την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ώστε να ενισχύσουν την αδιάκοπη προσπάθεια του Οργανισμού για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών.
Η ανθρωπιά και η αλληλοβοήθεια μπορούν να καταστούν ασπίδα προστασίας για την κοινωνία μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να υποστηρίζεται και να ενθαρρύνεται.
Η οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ στέκεται στο πλευρό των παιδιών και ευελπιστεί η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ελπίδας και προόδου, με την ευχή να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους για ένα πιο αισιόδοξο και λαμπρό μέλλον.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr