Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
anexartitidimotikiprotoporiaΓια μια ακόμη φορά σε άλματα μνήμης, για να αποσείσει τις ευθύνες του, προσέφυγε ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας για πολλοστή φορά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν κλήθηκε από τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Ν. Γκόντα να απαντήσει σε ποιές ενέργειες έχει προβεί η Δημοτική Αρχή, ώστε να αποκατασταθούν δρόμοι της πόλης από τις λακκούβες που έχουν καταστεί η μάστιγα των τελευταίων χρόνων.
«Η Πόλη μας και τα Δημοτικά διαμερίσματα μοιάζουν με βομβαρδισμένα τοπία και η Δημοτική Αρχή φαίνεται να μην μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και σε αυτή την στοιχειώδη υποχρέωση στα αιτήματα των συμπολιτών, που ταλαιπωρούνται» είπε ο κ. Γκόντας για να εισπράξει την απάντηση από τον δήμαρχο ότι αυτές οι λακκούβες είναι κληρονομιά του παρελθόντος, κάτι που είναι η προσφιλής τακτική του για να ξεπερνά τα δύσκολα, όταν αυτά επισημαίνονται, ξεχνώντας δε ότι ο ίδιος και οι παράταξή του διανύουν το όγδοο έτος της θητείας στη Δημοτική Αρχή.
Ο κ. Γκόντας κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή και την Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ, οι οποίοι εντελώς ανεύθυνα έβαλαν την επιχείρηση σε περιπέτεια, λειτουργώντας παράνομα και παίρνοντας αποφάσεις, οι οποίες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση κρίθηκαν παράνομες, λόγω παράνομης σύνθεσης του Δ.Σ. Και σε αυτή την περίπτωση ο κ. Μπέγκας έδειξε να διασκεδάζει τον χειρισμό των θεμάτων της ΔΕΥΑΙ, επιμένοντας στην θέση του ότι όλα γίνονται σωστά επιρρίπτοντας όμως αυτή την φορά την ευθύνη στον κεντρική διοίκηση, η οποία δεν επιτρέπει την πρόσληψη νομικού συμβούλου, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες του κ. Γκόντα, ο οποίος κάνει λόγο περί ανικανότητας και ανευθυνότητάς τους, που οδηγούν την επιχείρηση σε παράνομες και επιβλαβείς πράξεις.
«Πλήρη ανικανότητα. Ούτε απλή διαχείριση δεν είναι σε θέση να κάνουν. Οι δε προφάσεις εν αμαρτίαις, ότι δήθεν δεν έχει νομική υπηρεσία η ΔΕΥΑΙ, αποκαλύπτουν την ηθελημένη άρνηση της Δημοτικής Άρχής να στελεχώσει την εν λόγω υπηρεσία, αφού η αίτηση για πρόσληψη νομικών συμβούλων υποβλήθηκε εκπρόθεσμη. Πρόκειται για συνήθη ανικανότητα, πρόκειται για κακή διαχείριση ή πρόκειται για σκόπιμη απώλεια της προθεσμίας προκειμένου να αναθέτουν υποθέσεις της ΔΕΥΑΙ σε ημέτερους» αναρωτήθηκε ο κ. Γκόντας χωρίς να πάρει πειστική απάντηση από τον δήμαρχο και κατέληξε, «Άλλωστε η τοποθέτηση του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΙ. ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα από την παράνομη απόφαση, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την πλήρη ανικανότητα αφού με την ακύρωση τουλάχιστον 150 αποφάσεων του Δ.Σ της ΔΕΥΑΙ το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται χάος στη λειτουργία της. Ο αποδιδόμενος χαρακτηρισμός περί παιδικής χαράς αποδεικνύεται λίαν επιεικής.»
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr