Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
anexartitidimotikiprotoporia"Δύο μέρες τώρα χωρίς νερό η πόλη των Ιωαννίνων και κανείς αρμόδιος από την ΔΕΥΑΙ και τον Δήμο δεν μπήκε στον κόπο, ούτε το  θεώρησε σοβαρό γεγονός, να ενημερώσει τους πολίτες για την διακοπή, κάτι που αγγίζει τα όρια  της εγκληματικής αμέλειας.
Αλλόφρονες οι πολίτες ζουν στο πετσί τους δύο ολόκληρες μέρες την στέρηση του υπέρτατου αγαθού, που τόσο πολύ απλόχερα έχει δώσει η φύση στο τόπο μας και το οποίο τόσο πανάκριβα πληρώνουν, χωρίς να υπάρχει κάποιος αρμόδιος να τους ενημερώσει για το χρονικό μέγεθος της καθώς και τους λόγους αυτής, κάτι που εντελώς ανεύθυνα «κύκλοι» της ΔΕΥΑΙ το ήθελαν ως προσωρινή και λίγων ωρών, μη δίνοντας την δυνατότητα στους συμπολίτες να λάβουν τα ανάλογα προληπτικά μέτρα.
Κανείς υπεύθυνος, αν υπάρχουν τέτοιοι στην Δημοτική Αρχή και στην ΔΕΥΑΙ, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες για την εκτεταμένη διακοπή του νερού σε ολόκληρη την πόλη, με αποτέλεσμα να επικρατεί το απόλυτο χάος, κάτι που βίωσαν οι συμπολίτες μας βλέποντας τις βρύσες να μη στάζουν σταγόνα νερό.Ούτε μια "σταγόνα" υπευθυνότητας από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ και  Δήμαρχο κ. Μπέγκα, ο οποίος επί δύο μέρες είναι εξαφανισμένος.
Ανάλογη στάση από τον Αντιπρόεδρο και «προεδρεύοντα» κ. Χρυσοστόμου  ο οποίος σε άλλες περιπτώσεις  είναι λαλίστατος. Ούτε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας για την ζημιά που προκάλεσαν στη λειτουργία της πόλης, για δύο ολόκληρες μέρες.
Καμιά ενημέρωση για την διάρκεια της διακοπής και κυρίως για την ποιότητα του νερού, που φτάνει στις βρύσες κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι και εκείνοι ζητούν να πληροφορηθούν τον λόγο της διήμερης ταλαιπωρίας τους και ιδιαίτερα αν το νερό θα είναι κατάλληλο για πόση. Η ανικανότητα και η αδιαφορία εξακολουθεί να "βασιλεύει" και στον πιο ευαίσθητο χώρο, που είναι η ύδρευση της πόλης, με τους πολίτες να δοκιμάζονται και να εμπαίζονται για οκτώ ολόκληρα χρόνια από τους ερασιτεχνισμούς της σημερινής δημοτικής αρχής, στην οποία περισσεύουν τα μεγάλα λόγια και υπολείπονται ακόμη και στα στοιχειώδη, όπως είναι το νερό.
Καλούνται πάραυτα Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ να ενημερώσουν τους πολίτες για τα αίτια της διακοπής και να απολογηθούν δημόσια για τον τραγέλαφο που οι ίδιοι δημιούργησαν  με την ανευθυνότητά τους στην πόλη."
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr