Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Ο Ριζόπουλος προχωρά και ο Αυγενάκης διαλύει την παράταξη με τις βλακείες του
akroasi ND 1akroasi ND 2Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια στη Ν.Δ. Πανικοβλήθηκαν από την ανακοίνωση των ονομάτων της Οργανωτικής Επιτροπής της παράταξης που ετοίμασε ο Σπύρος Ριζόπουλος, για την Περιφέρεια της Ηπείρου.
Και τι βλακώδες έκαναν λέτε; Ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε απολογία την Δευτέρα δέκα στελέχη του κόμματος από την Ήπειρο, που συμμετέχουν στην Επιτροπή!
Εκείνα, πολύ ορθώς, του απάντησαν ότι δεν πρόκειται να πάνε και πως πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει η κατάσταση στην Ήπειρο, στηρίζουν τον Ριζόπουλο και ότι αρκετά με τον Αλέκο Καχριμάνη μετά από τριάντα τόσα χρόνια.
Το πιο πιθανό επόμενο βήμα είναι μάλλον η διαγραφή τους, με τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να μένει εκτεθειμένος, θέλοντας να επιβάλλει με το ζόρι τον ετοιμόρροπο Καχριμάνη, που αυτός προφανώς ζήτησε από τον Αυγενάκη να παρέμβει, για άλλη μια φορά!
Ο,τι και να γίνει πάντως, με τέτοιες μεθόδους το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ενισχύουν τον Ριζόπουλο, ο οποίος μάλλον θα πρέπει να... ευχαριστήσει τον Αυγενάκη για όσα κάνει, όπως και τον καημένο τον Καχριμάνη, που δεν ξέρει να διαχειριστεί ένα απλό γεγονός! Αλλά βλέπετε ο Αλέκος δεν έμαθε να χάνει, ούτε να κρύβει την ανασφάλειά του...
Μένει , όμως, μια απορία: Ο Μητσοτάκης πιστεύει στα αλήθεια ότι είναι δυνατόν να διοικήσει με διαγραφές και... προγραφές, πολύ περισσότερο αν γίνει πρωθυπουργός;
Δείτε την επιστολή Αυγενάκη και την απάντηση των στελεχών, που είναι και μέλη των ΝΟΔΕ, με τους κκ Παπασιώζου (πρώην βουλευτής Άρτας) και Τσάπαλο (συνεργάτη του κ.Ριζόπουλου) να στέλνουν ξεχωριστά επιστολή.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr