Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
fimosiΗ επιστολή αναφέρει τα εξής: "Όσο απαράδεκτη και ατεκμηρίωτη σε ένα κυκεώνα διγλωσσίας ήταν η κλήση μας σε ακρόαση, άλλο τόσο σκιώδης χωρίς επιχειρήματα είναι η σημερινή ανακοίνωσή σας στα ΜΜΕ ότι παραπεμπόμαστε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, μάλιστα μη σεβόμενος τη θεσμικότητα των διαδικασιών που επιβάλουν να έχουμε πρωτίστως ενημερωθεί οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι.
Και τούτο επειδή δηλώνουμε ότι θεωρούμε ολόσωστη, ότι αποδεχόμαστε στο ακέραιο και υιοθετούμε την απόφαση του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αυτολεξί την ανέφερε μόλις προ ολίγων ημερών ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, συγκεκριμένα: «έχω πει πολλές φορές ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους».
Ως Νεοδημοκράτες, συνεχιζόμενα και όχι όπως εσείς και πολλοί άλλοι στη ΝΔ με κομματικές παλινδρομήσεις, έχοντες σειρά αγώνων πολλών ετών, εκπλησσόμαστε όταν διαπιστώνουμε άλλα να δηλώνει ο Πρόεδρος και άλλα να κάνει το κόμμα επιθυμώντας να επιβληθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου «εκλεκτός». Απαιτείτε μάλιστα να στηρίξουμε μια υποψηφιότητα (που ακόμη δεν ανακοινώθηκε) του νυν περιφερειάρχη, ο οποίος τελευταία παρέλαβε την Ήπειρο και τελευταία θα την παραδώσει, πρωταθλήτρια μάλιστα στην ανεργία και στις απευθείας αναθέσεις.
Συμπεριφέρεστε ως «πολιτικός δουλέμπορος» αφαιρώντας το δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής και δημιουργώντας την αίσθηση ότι τα μέλη κα οι ψηφοφόροι της ΝΔ ανήκουν σε ένα σύστημα «πολιτικού ραγιαδισμού», κάνοντας το ίδιο λάθος που επί σειρά ετών κάνει ο ίδιος ο νυν περιφερειάρχης.
Σαφέστατα παραμένουμε σε όσα σας εκφράσαμε στην από 31/8/2018 επιστολή μας (σε απάντηση της με Α.Π. 2464/31-8-2018 δικής σας) και παρακαλούμε να τη διαβιβάσετε μαζί με την εισήγησή σας και μαζί με την παρούσα στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος ώστε να ληφθεί υπόψη σε αντικατάσταση της παράστασής στο «κομματικό δικαστήριο»."
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr