Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
aygenakis rizopoulos mitsotakisΜε αφορμή την κλήση προς απολογία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία δέχτηκαν από τον οξυδερκή γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ., Λ.Αυγενάκη, δέκα στελέχη που συμμετέχουν στην επιτροπή οργανωτικού του Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια της Ηπείρου, θεωρούμε φρόνιμο να υπενθυμίσουμε ορισμένα πράγματα, έτσι απλά και μόνο για την τάξη...

Βεβαίως, οι σοβαροί νεοδημοκράτες που δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου, θυμούνται πολύ καλά, πως το 2010 ο νυν γραμματέας της ΝΔ, κ.Αυγενάκης είχε αποχωρήσει από το κόμμα, ακολουθώντας την Ντόρα Μπακογιάννη στην "Δημοκρατική Συμμαχία"

Μάλιστα, δεν έφτανε αυτό, ο κ.Αυγενάκης, για να μαθαίνουν και οι νεότεροι, είχε υποβάλλει μήνυση κατά της Ν.Δ. για τα δάνεια που είχε πάρει από το κράτος, όπως αναφέρουν τα ysterofrafa.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, συνετό θα ήταν από μέρους του κ.Αυγενάκη, να σταματήσει ο ίδιος και το κόμμα το οποίο αντιπροσωπεύει, να θεωρούν πρόβατα τους πολίτες της Ηπείρου, λες και ότι τους πουν, αυτοί θα πράξουν.

Αυτές οι παλαιοκομματικές, καθεστωτικές νοοτροπίες, πρέπει να λάβουν τέλος, ειδικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και να μην προσπαθούν τα κόμματα να επιβάλλουν τους εκλεκτούς τους. Ο τρόπος με τον οποίον το κόμμα της ΝΔ χειρίστηκε το ζήτημα στην Περιφέρεια Ηπείρου, κάνουν ακόμη και τους πιο μετριοπαθείς να γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιες πρακτικές, ενώ θεωρείται βέβαιο, πως στις εθνικές εκλογές, η πρακτική αυτή του κ.Αυγενάκη, θα γυρίσει πίσω με αντίκτυπο για το κόμμα της ΝΔ, αφού ως γνωστόν, ο καθείς θερίζει ότι σπέρνει και στην συγκεκριμένα περίπτωση του Ριζόπουλου, ο κ.Αυγενάκης, έσπειρε ανέμους.. θα θερίσει θύελλες.

Αλήθεια, στον Δήμο Αθηναίων, όπου ο κ.Πατούλης δεν δείχνει να κάνει πίσω, ο οξυδερκής γραμματέας θα πράξει αναλόγως, όπως έπραξε με τους "10" του Ριζόπουλου ;;

Θα επανέλθουμε!

prevezabest.gr
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr