Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Από τον Γιώργο Ζάψα, υποψήφιο περιφερειάρχη
zapsas giorgosΗ σπουδαιότητα του αεροδρομίου για την Ήπειρο, κι όχι μόνο, δεν επιτρέπει μονόπλευρη ανάγνωση των προθέσεων του Υπουργείου και της κυβέρνησης, από κανέναν.
Το πότε ξεκίνησαν τα έργα της αναβάθμισης του αεροδρομίου, γιατί σταμάτησαν και πότε έγινε η επανεκκίνηση τους, ώστε να ολοκληρωθούν και να παραδοθεί το αεροδρόμιο σε χρήση είναι σε όλους γνωστό και δεν χωρούν άλλες ερμηνείες που πηγαίνουν κόντρα στη λογική, εκτός και αν έτσι εξυπηρετείται η προεκλογική τους τακτική.
Από εδώ και πέρα ότι κάνει η περιφέρεια Ηπείρου εκλαμβάνεται ως προεκλογική δραστηριότητα. Κι αυτό γιατί βιάστηκαν να χριστούν υποψήφιοι ένα χρόνο πριν τις εκλογές!
Αλήθεια, γιατί να πιστέψουμε τον απερχόμενο περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο κι όχι τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Θ. Βούρδα που εξασφάλισε την χρηματοδοτική ροή του έργου της αναβάθμισης του αεροδρομίου Ιωαννίνων; Άλλωστε, το θέμα του αεροδρομίου ποτέ δεν συζητήθηκε οργανωμένα στο περιφερειακό Συμβούλιο!
Κανείς δεν εμποδίζει την περιφερειακή Αρχή να κάνει όσες συναντήσεις θέλει με το Υπουργείο αρκεί να ενημερώσει και το περιφερειακό Συμβούλιο.
Η συμβολή της περιφερειακής Αρχής στην ανάπτυξη της Ηπείρου είναι μετρήσιμη. Στις τελευταίες θέσεις παρέλαβε την περιφέρεια και τελευταία θα την παραδώσει. Αναζητείται η προστιθέμενη αξία που δημιουργήθηκε στην παραγωγή και στην ανεργία.
Τέλος, καλά θα κάνει η περιφερειακή Αρχή να μην εμπλέκει τους φορείς των Ιωαννίνων στο προεκλογικό της πρόγραμμα και οι φορείς να προστατευθούν από την εκμετάλλευση που γίνεται.
Αυτά, κι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr