Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Gkontas palia"Η παράταξή μας συνεπής στις αρχές και αξίες που υπηρετεί από την ίδρυσή της, ουδέποτε εξάρτησε την πορεία της από ξένα προς την πόλη κέντρα.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική πρωτοπορία γεννήθηκε στα Γιάννενα από Γιαννιώτες με αποκλειστικό και μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας και υπήρξε επί δεκαετίες έμπρακτα και όχι στα λόγια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, πέρα από κόμματα και άλλου είδους εξαρτήσεις.
Βεβαίως τα κόμματα είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και χωρίς αυτά δεν νοείται Δημοκρατία , ωστόσο θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση για να επιτύχει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοτέλεια της θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη από κομματικές εξαρτήσεις. ΄Ετσι και μόνο έτσι θα είναι ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη, όπως υποστηρίζουν στις αρχές τους σχεδόν όλα τα κόμματα.
Ως επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, της παράταξης που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, συνεχίζω να υπηρετώ τους σκοπούς και το ρόλο που επιφύλαξε η λαϊκή ετυμηγορία.
Ουδέποτε δήλωσα ότι αποσύρομαι.
Όσον αφορά την τυχόν υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές, θα ανακοινωθεί στο σωστό χρόνο χωρίς να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες.
Παραμένω στη διάθεση του Γιαννιώτικου λαού τον οποίο υπηρέτησα επί σειρά ετών με ήθος αξίες και ανιδιοτέλεια."
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr