Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
1η Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
TEDxMavili Square 2018Μέγας χορηγός του πρώτου TEDxMaviliSquare, της μη κερδοσκοπικής διοργάνωσης για τη διάδοση ιδεών και απόψεων, είναι η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ΔΩΔΩΝΗ. Η πόλη των Ιωαννίνων μετρά αντίστροφα καθώς το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων θα ακουστούν καινοτόμες ιδέες που στόχο έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ανθρώπων και να δώσουν έμπνευση στο κοινό κάθε ηλικίας.

Αφιερωμένο στην πλατεία Μαβίλη, που αναπτύσσεται γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, το 1ο TEDxMaviliSquare με θέμα “Feel your heart”, αποτελεί μία νεανική πρωτοβουλία που έχει στόχο να παρακινήσει το κοινό να «ακούσει την καρδιά του» και να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται. Με σύμμαχο την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, σήμα κατατεθέν των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, στο φετινό TEDxMaviliSquare οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία σειρά ομιλιών και διαδραστικών workshops, αντλώντας έμπνευση από σημερινούς ανθρώπους που έχουν καταφέρει μοναδικά επιτεύγματα ο καθένας στον τομέα του.

Υποστηρίζοντας σταθερά τοπικές πρωτοβουλίες, η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί μέγα χορηγό της φετινής διοργάνωσης στηρίζοντας τη νεανική πρωτοβουλία, την δημιουργικότητα αλλά και τη μετάδοση απόψεων και ιδεών που μας εμπνέουν καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι και να ακολουθούμε τα όνειρά μας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στην ΔΩΔΩΝΗ, πέρα από την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών, 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, κύριο μέλημά μας είναι η συνεισφορά τόσο στην ελληνική κοινωνία συνολικά, όσο και στην κοινωνία της Ηπείρου ειδικότερα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους και ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση προς τη νέα γενιά, στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε ενεργά νεανικές πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση, την εξέλιξη και την καινοτομία. Αποτελώντας τη Γεύση του Καλού, μια γεύση που αξίζει να την μοιραζόμαστε, μέσω της χορηγίας μας στο 1ο TEDxMaviliSquare συνεισφέρουμε στο να αποκτήσουν χώρο και φωνή ιδέες που αξίζει πραγματικά να ακουστούν, με σκοπό να προβληματίσουν και τελικά να οδηγήσουν σε δράσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεισφέρουμε σε μια τόση σημαντική πρωτοβουλία και ελπίζουμε η τοπική κοινωνία να «αγκαλιάσει» τη διοργάνωση για να γίνει ετήσιος θεσμός.»
Η ΔΩΔΩΝΗ μετράει 56 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή αυθεντικών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό γάλα που συλλέγει από περισσότερους από 5.500 παραγωγούς σε 514 χωριά, κυρίως από την περιοχή της Ηπείρου, μεταφέροντας καθημερινά την Γεύση του Καλού στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών, ταξιδεύοντας σε 50 χώρες παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxMaviliSquare μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.ted.com/tedx/events/30716
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr