Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
rizopoulos 800x600Με αφορμή την κατάθεση από το Δήμο Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων πρότασης για χρηματοδότηση, από το ΕΣΠΑ, Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) στα Ιωάννινα, όπως ακριβώς έχει συμβεί στην Άρτα και την Πρέβεζα, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε:
«Εκφράζω τη χαρά μου γιατί ο ένας μετά τον άλλο οι δημοτικοί άρχοντες των πόλεων της Ηπείρου, σε συνεργασία με τα τοπικά Επιμελητήρια, δείχνουν να αντιλαμβάνονται πόσο θετική μπορεί να είναι αυτή η προοπτική για την τοπική οικονομία, την ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.
Είναι ταυτόχρονα, όμως, και ένα εξαιρετικό παράδειγμα Περιφερειακότητας και απόδειξη του πως μπορεί η Ήπειρος να αποκτήσει ελκυστικούς προορισμούς για ξένους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Εμείς από την πλευρά μας καλούμε όλες τις παρατάξεις και τους υποψήφιους, είτε περιφερειάρχες είτε δημάρχους να δηλώσουν προεκλογικά την πλήρη στήριξή τους στο θεσμό των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου.
Πρωτοβουλίες όπως τα Open Mall πρέπει να μας ενώνουν όλους στον κοινό σκοπό της ανάπτυξης και της προόδου. Και να αφήνουμε τις διαφορές μας στην άκρη.
Ως επόμενη περιφερειακή αρχή, θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Και δεσμευόμαστε ότι θα καλύψουμε το όποιο ενδεχόμενο οικονομικό κενό προκύψει από την εφαρμογή του σε όλες τις πόλεις που μετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα.
Δηλώνουμε, δε, ότι στη δική μας διακυβέρνηση η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι πάντοτε, εμπράκτως, αρωγός σε κάθε δημιουργική και παραγωγική προσπάθεια των δήμων όλης της περιφέρειας.»
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr