Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Dodoni uneskoΗ κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ, έλαβε τιμητικό έπαινο για τη συνεισφορά της στο πρόγραμμα «Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας» του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου «Καμίνι».
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η ΔΩΔΩΝΗ προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερους από 8,5 τόνους προϊόντων στο σωματείο, για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται ανάγκη.
Παράγοντας αγνά, ελληνικά προϊόντα, που φέρουν τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα αξίες όπως η αλληλεγγύη και η προσφορά. Υπενθυμίζεται πως την τελευταία πενταετία, η ΔΩΔΩΝΗ διένειμε περισσότερες από 5,6 εκατομμύρια μερίδες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων σε πρωτοβουλίες και δράσεις για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων ανά την Ελλάδα, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που λαμβάνει καθημερινά από τους καταναλωτές.
Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, καθώς η ανιδιοτελής προσφορά σε ενέργειες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, αποτελεί προτεραιότητα. Στη ΔΩΔΩΝΗ υλοποιούμε ετησίως ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών εταιρικής ευθύνης, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, καθώς στη ΔΩΔΩΝΗ είμαστε η γεύση του καλού, μια γεύση που διακατέχει όλες μας τις ενέργειες και αποτελεί την ίδια τη φιλοσοφία μας».
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr