Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Elisaf mpizaniΜε τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ. Σκοπός της συνάντησης, όπως και των αντίστοιχων που προηγήθηκαν για τις άλλες δημοτικές ενότητες, ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η καταγραφή των προβλημάτων, η κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων και ο συντονισμός των δραστηριοτήτων για το επόμενο διάστημα.
Οι υποψήφιοι επεσήμαναν ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Δημοτική Ενότητα λειτουργεί ως ένα ανεξάρτητο «φέουδο» και όχι ως οργανικό τμήμα του Ενιαίου Δήμου. Επιπρόσθετα, πολλά προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες καθώς δεν υπήρξε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. Σε πολλές περιπτώσεις έργα και δράσεις υλοποιούνται αποσπασματικά και κατά το δοκούν, στην λογική της ψηφοθηρίας.
Ο κ. Ελισάφ ανέλυσε το προεκλογικό τοπίο όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η «Νέα Εποχή» αποτελεί μια παράταξη που στοχεύει στη διεύρυνση της δημοκρατίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.
«Σεβόμαστε τα πολιτικά κόμματα, τα θεωρούμε κύτταρο της δημοκρατίας, όμως ο κομματικός εναγκαλισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης βλάπτει τόσο τα κόμματα όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς πορευόμαστε με βάση τις αρχές και το πρόγραμμά μας, χωρίς κομματικές άλλες εξαρτήσεις» επεσήμανε.
Οι υποψήφιοι θα επεξεργαστούν συγκεκριμένες προτάσεις για την περιοχή του Μπιζανίου, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο συνολικό πρόγραμμα της παράταξης και θα αποτελούν δέσμευση της παράταξης για την επόμενη τετραετία.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr