Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
syntagma oxi10ΔΕΝ υπάρχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της ανθρωπότητας. Πρωθυπουργός να βρίζει τους πολίτες της χώρας του. Αυτό δηλαδή που διέπραξε ο κ. Τσίπρας, που είπε σε ομόλογό του, σχετικώς με τη συμφωνία των Πρεσπών, ότι... "διαδήλωσαν κάποιοι ακροδεξιοί, ενώ οι σκεπτόμενοι Έλληνες την επικρότησαν"!
ΕΤΣΙ είπε ο εθνικός ολετήρας! Ότι το 70% και πλέον των Ελλήνων που διαφωνεί με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, την αναγνώριση Μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας στους Σλάβους, είναι ακροδεξιοί και φασίστες! Επιπλέον είναι και μη σκεπτόμενοι! Ηλίθιοι δηλαδή!

ΜΕΤΑΞΥ
μας, ένα δίκιο το έχει που μας λοιδορεί. Διότι αλλιώς δεν θα τον ψηφίζαμε τρείς φορές παρότι μας έλεγε, αποδεδειγμένα, ψέματα. Μόνο ηλίθιοι θα ανέχονταν αυτόν και την κυβέρνησή του να μας εξευτελίζουν καθημερινώς επί τέσσερα χρόνια! Μόνο μειωμένης αντίληψης θα δέχονταν να ηγούνται αυτής της χώρας, οι στη νοοτροπία "μπαχαλάκηδες" και τα Σταλινοφασιστικά απολειφάδια.

ΟΜΩΣ
, όποιες ενστάσεις κι αν εγερθούν για αυτούς τους μάλλον επιεικείς χαρακτηρισμούς, δεν μπορεί να μη συμφωνήσετε σε τούτο, τουλάχιστον: Είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι την πατρίδα και να θεωρείσαι ακροδεξιός και φασίστας, αλλά όταν την βρίζεις, την αμφισβητείς και την ξεπουλάς, να επαίρεσαι ότι μόνο τότε είσαι πατριώτης; Που αλλού στον κόσμο συμβαίνει κάτι παρόμοιο; Πουθενά!

ΚΙ ΟΜΩΣ
αυτή τη νοσηρή άποψη θέλουν να μας επιβάλλουν. Με την απειλή του διασυρμού, του προπηλακισμού, της δημιουργίας ενοχών. Δείτε επί παραδείγματι, αν διαμαρτυρόμαστε για τις ορδές των λαθρομεταναστών, είμαστε ρατσιστές και ξενοφοβικοί. Αν λέμε ότι ανησυχούμε από την αυξανόμενη βία και εγκληματικότητα, είμαστε υπερβολικοί και αρνητές της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.

ΜΗ
μιλάτε λοιπόν! Μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε την... έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση. Αν το κάνετε, θα είστε και πάλι... μειωμένης αντίληψης! Φασίστες από κούνια αν διανοηθείτε να δυσανασχετήσετε, που ο Αριστερός αρχιεκτελεστής της 17Ν Κουφοντίνας, παίρνει συνέχεια άδειες από τη φυλακή ή που οι εξτρεμιστές της Αριστεράς καίνε την Αθήνα!

ΕΙΜΑΣΤΕ
, λοιπόν, μη σκεπτόμενοι πολίτες! Παράλειψη του κ. Τσίπρα που δεν προέταξε το... "υγιώς"! Διότι προφανώς... "υγιώς σκεπτόμενοι" πολίτες είναι όσοι συμφωνούν μαζί του, όσοι θα χειροκροτήσουν και την εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου και την απόλυτη παράδοσή της στις ορέξεις των Αλβανών τυχοδιωκτών. Όσοι συντάσσονται με τη στήριξη που παρέχει στον σφαγέα Μαδούρο της Βενεζουέλας!

ΑΣ
γνωρίζει ο άνθρωπος, που σίγουρα δεν θα τον παίρνατε στη δουλειά σας ούτε για "μπακαλόγατο", ότι το μεγαλειώδες από το γελοίο απέχει μόλις ένα βήμα. Και αυτό το διήνυσε! Έχει περάσει πλέον στη σφαίρα της ανεκδοτολογίας. Έγινε "νούμερο" επιθεώρησης. Να είναι όμως σίγουρος ότι όπου νάναι θα κλείσει η αυλαία. Όπως άλλωστε γίνεται στα θέατρα...

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον "Πρωινό Λόγο" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr